Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaa88
aktív tag
Sziasztok! Ha az iNew v3 ROm-ját (needrom.com-ról) feltehetném a Concorde 5005 NFC telefonra? Vagy nagy gebasz lenne belőle. Azt olvastam, hogy a Concorde telefonjában más modul van ebből-abból, de én ezt bullshitnek tartom. Szerintem teljesen ugyanaz mindkét telefon, kivéve, hogy a Concorde még a hátlapjára rászitáltatta a márkanevet. (Azért néznék más ROM-ot, mert a GPS-t sehogysem sikerül működésre bírni. Kipróbáltam már lényegében mindent, amit lehetett.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövedelem
- XPEnology
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest