Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
Én is ebbe a csoportba tartozom. Kibontottam a telót, és azóta használom, teljes megelégedéssel.
- Lila foltos kijelző: Nálam nincs, akárhogy nézem, ergo nem lehet mindegyik kijelző hibás (kellene egy felmérés kinek lila foltos és kinek nem, hogy lássuk a százalékos eloszlást)
- Időbeállítás probléma: ez nálam is jelen van, de azt nem értem, hogy kinek nem jó az, hogyha a hálózat általi másodpercre pontos idő állítódik be automatikusan, ki akarja manuálisan állítgatni a dátumot meg időt
Én örülök a legjobban amikor arra sem kell figyelnem hogy most jól jár-e az óra vagy állítgassam manuálisan, a hálózat megteszi ezt automatikusan, szóval ez egy olyan hiba a telefonban, amit szerintem észre se kellene venni - mindenesetre ezt inkább mondanám típushibának mint a lila foltos kijelzőt
- Akksi probléma: Nekem minden töltés eléri a 100%-ot, utána viszont tényleg gyorsan merül látszatra, majd utána meg alig, szerintem inkább töltöttségi visszajelzés jellegű a probléma mint más. Tegyetek bele egy másik akksit, szerintem akkor is ugyanezt fogjátok tapasztalni, hogy 86%-ig gyorsan merül, utána meg lassabban. Mindenesetre ez típushiba. Nem értek az akksikhoz, de nehezen tudom elképzelni hogy egy telefon amiken egész nap ugyanazok a szoftverek futnak, azt mondja magában: Na jó, ebből az akksiból most 5 perc alatt elhasználok 14%-ot, de utána meg 2 óra alatt használok el 14%-ot.. (de mondom, lehet rosszul gondolkodok)
- GPS probléma: 1 órás tesztem alatt jól navigált, nem vitt zsákutcába, másik utcába, teljesen jól működött a legújabb 3 betűssel. De természetesen elhiszem hogy valakinek rossz. Én nettel együtt használom, tök jó dolog volt hogy real time mutatja az úton folyó munkálatokat, torlódásokat. Egy navitól ne sajnáljuk a netet, mert megtervezheti nekünk a legrövidebb utat offline is, de ha az az út fel van bontva akkor utána meg szidhatod a navit ha dugóban állsz..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Epic Games
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- TP-LINK routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256Gb Dual, 6 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Dual, 6 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én örülök a legjobban amikor arra sem kell figyelnem hogy most jól jár-e az óra vagy állítgassam manuálisan, a hálózat megteszi ezt automatikusan, szóval ez egy olyan hiba a telefonban, amit szerintem észre se kellene venni - mindenesetre ezt inkább mondanám típushibának mint a lila foltos kijelzőt