Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutis

addikt

válasz cs.j #2232 üzenetére

Én is ebbe a csoportba tartozom. Kibontottam a telót, és azóta használom, teljes megelégedéssel.
    - Lila foltos kijelző: Nálam nincs, akárhogy nézem, ergo nem lehet mindegyik kijelző hibás (kellene egy felmérés kinek lila foltos és kinek nem, hogy lássuk a százalékos eloszlást)
    - Időbeállítás probléma: ez nálam is jelen van, de azt nem értem, hogy kinek nem jó az, hogyha a hálózat általi másodpercre pontos idő állítódik be automatikusan, ki akarja manuálisan állítgatni a dátumot meg időt :) Én örülök a legjobban amikor arra sem kell figyelnem hogy most jól jár-e az óra vagy állítgassam manuálisan, a hálózat megteszi ezt automatikusan, szóval ez egy olyan hiba a telefonban, amit szerintem észre se kellene venni - mindenesetre ezt inkább mondanám típushibának mint a lila foltos kijelzőt
    - Akksi probléma: Nekem minden töltés eléri a 100%-ot, utána viszont tényleg gyorsan merül látszatra, majd utána meg alig, szerintem inkább töltöttségi visszajelzés jellegű a probléma mint más. Tegyetek bele egy másik akksit, szerintem akkor is ugyanezt fogjátok tapasztalni, hogy 86%-ig gyorsan merül, utána meg lassabban. Mindenesetre ez típushiba. Nem értek az akksikhoz, de nehezen tudom elképzelni hogy egy telefon amiken egész nap ugyanazok a szoftverek futnak, azt mondja magában: Na jó, ebből az akksiból most 5 perc alatt elhasználok 14%-ot, de utána meg 2 óra alatt használok el 14%-ot.. (de mondom, lehet rosszul gondolkodok)
    - GPS probléma: 1 órás tesztem alatt jól navigált, nem vitt zsákutcába, másik utcába, teljesen jól működött a legújabb 3 betűssel. De természetesen elhiszem hogy valakinek rossz. Én nettel együtt használom, tök jó dolog volt hogy real time mutatja az úton folyó munkálatokat, torlódásokat. Egy navitól ne sajnáljuk a netet, mert megtervezheti nekünk a legrövidebb utat offline is, de ha az az út fel van bontva akkor utána meg szidhatod a navit ha dugóban állsz..

Új hozzászólás Aktív témák