Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
A grafika elmegy? Uc4 szebb?.
Jót röhögtem, az év vicce...
Az meg hogy neked 6/10 egy dolog.6 órát raktam bele pár kisebb problémát leszámítva ez simán 9 pontos stuff. De a sonyphony-k majd lehúzkodják...
Más:
- Rt jelenleg bugos, az RT tükröződés kvázi ott is felezi az fps-t ahol meg a közelben si cs semmi tükröződés...
- A Frame gen HDR-t bekapcsolva szarakodik, PT + DLSS + HDR esetében konkrétan sokaknál a framegen nem csinál semmit. Hdr off segít amíg nem patchelik a hibát. -
Neurotoxin
őstag
Pedig még a shotika által linkelt képeken is látszik, hogy szép a grafika. Én is valami előző generációs játéknak véltem a videók alapján, de eléggé rendben van. Uncharted 4, tényleg?8 éves játékkal hasonlítod te is össze, csak mert hasonló a műfaja. Alig várom, hogy kipróbálhassam XSX-en
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest