Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
masodnick
csendes tag
-
masodnick
csendes tag
Biztos sokaknak eszébe jutott már, nem olvastam végig a topicot: mi van, ha egyszerűen titkosítom a dolgaimat? (legális proggal persze :) ) Vannak programok, amikkel teljes partíciókat lehet titkosítani, on-the-fly jelleggel. Ha kér egy passwordot, muszáj megmondanom a BSA-nak? Mondhatom, hogy elfelejtettem? (-> ártatlanság vélelme) Hardverkulcs? Mennyire lassítja az egész a rendszer teljesítményét? Esetleg olyan is lehet (konkrétan nem hallottam róla, de el tudom képzelni), hogy csak a tokennal indul a gép (azon van pl. a winnt könyvtár dekódolásához szükséges kulcs): kiírja , hogy insert akármi. Ilyenkor követelhetik a tokent rajtam? Vagy mondjuk van egy rendszer a C:-n, a progik installjai/image-ei titkosítva csücsülnek D-n. Jön a BSA, gyorsan törlök mindent c:-ről. Ilyenkor mit tudnak tenni?
Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest