Hirdetés
Aktív témák
-
masodnick
csendes tag
Biztos sokaknak eszébe jutott már, nem olvastam végig a topicot: mi van, ha egyszerűen titkosítom a dolgaimat? (legális proggal persze :) ) Vannak programok, amikkel teljes partíciókat lehet titkosítani, on-the-fly jelleggel. Ha kér egy passwordot, muszáj megmondanom a BSA-nak? Mondhatom, hogy elfelejtettem? (-> ártatlanság vélelme) Hardverkulcs? Mennyire lassítja az egész a rendszer teljesítményét? Esetleg olyan is lehet (konkrétan nem hallottam róla, de el tudom képzelni), hogy csak a tokennal indul a gép (azon van pl. a winnt könyvtár dekódolásához szükséges kulcs): kiírja , hogy insert akármi. Ilyenkor követelhetik a tokent rajtam? Vagy mondjuk van egy rendszer a C:-n, a progik installjai/image-ei titkosítva csücsülnek D-n. Jön a BSA, gyorsan törlök mindent c:-ről. Ilyenkor mit tudnak tenni?
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- VR topik
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest