- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
arnyekxxx #48 üzenetére
Tegnap még 6 volt a 4x1, fel is nevettünk hangosan mindannyian, amikor kimondta.
Konkrét kérdésekre sokszor porhintéssel, bullshiteléssel, köntörfalazással "válaszol" ahelyett, hogy annyit mondana hogy erről nem tud/szeretne beszélni a téma érzékenysége, vagy ki tudja mi miatt. -
paatrick
őstag
válasz
arnyekxxx #34 üzenetére
Időbélyeggel linkeltem, ha indítod onnan kéne folytassa 1:22:18-tól.
"Ahhoz hogy kordában lehessen tartani téged, tehát a mesterséges intelligenciát, tehát mondjuk hogy legyen egy egyetemes normarendszered, etikai normarendszer aminek következtében soha nem fogsz tudni mondjuk az ember fölé nőni, legyen ez a magasztos cél, nem lenne-e megoldás ha az ember beprogramozná beléd a bibliai tízparancsolatot amely erkölcsi és társadalmi útmutató. Mit gondolsz erről?"
-
paatrick
őstag
válasz
arnyekxxx #18 üzenetére
Itt van pl egy: [link]
Legutóbb talán a Schrödinger macskáját kérdezte tőle egyik barátnőm miután elmondtam hogy mi az. Azt is úgy kezdte hogy "Ez egy nagyon jó kérdés schrödinger macskája egy érdekes kísérlet, nézzük meg...."
Amúgy biztos "nevelés" kérdése. Ha mindig mondanám neki hogy csak a tényeket mondja akkor megtanulná és gondolom elhagyná ezt a benyalós stílust.
-
ddekany
veterán
válasz
arnyekxxx #22 üzenetére
Pont úgy tapasztaltam, hogy kiadok egy programozási feladatot (Claude + Kilo Code-nak pl.), és én mindíg megnézem részfeladatonként, hogy mit csinált, és nem engedem vakon tovább. Nagyon gyakran be is kell szólnom, hogy erre van jobb megközelítés, az ott hibás, stb. Na, mintha csak alig várná az ürügyet, hogy végre benyomhasson egy "That's a great insight!"-ot vagy hasonlót.
Erre nevelték, na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Fallout New Vegas Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Watch Dogs Deadsec Edititon
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest