- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Gamepad
- Házimozi haladó szinten
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Igen, ez történt, h kérdeztem, hogy lehet-e annyi a vízhőfok, akkor rájött.
De fél óra múlva egy újabb ellenőrzésnél ismét a hibalistába került...
Az is vicces volt, h emergeny shutdown-t akart beépíteni... de mondom az nem jó, ha túl meleg a víz, akkor a home assistant nyitja a radiátorokat és a szivattyút BE kell kapcsolni, nem ki.Este még egy "szimuláció" lenne a feladata, vannak bemeneti értékek, ezeknek a kombinációit kellene lefuttatnia a programon, hogy mikor milyen eredményt ad.
Ennyit csak megold majd. -
ViZion
félisten
ez megteszi, mert inkább hibakeresésre, más nézőpontra kell, nem a tényleges kódra.
De érdekes, hogy darabokban dolgozza fel a kódot, nem látja a "modulok" összefüggéseit.
Megállapította, hogy a keringetési idő számítása veszélyes, mert lehet negatív.
Ez a kódrészletre igaz. Viszont a teljesüléshez 175C puffer hőfok kell, és/vagy mittomén 40C kinti hőmérséklet... Mindkettőre van a heartbeat loopban beállítás, tehát nem lehet ennyi. De ezt kb. minden ellenőrzéskor hibaként írja... egy chat threaden belül.
A szivattyúvédelem a másik, pedig ismeri a jelenséget, tudja mi a feladat, de nem fogadja el a megadott logikát helyesnek. Tehát csak visszamondja, amit neten talál, de valójában nem érti. -
ViZion
félisten
korábban pont így jártunk, gyereknek középiskolai matekkal. Valami nekem derengett, de a képletet nem tudtam, megkérdeztük.
Leírta, levezette szépen. Majd a közepén a szorzást elkefélte...
Szerencse, hogy átnéztük.
De a programoknál is ez van, már nyomatékosan kérem, h a doksit nézze, mert az a szentírás, nem a github... 'oszt van azért, h arduino kód kerül az ESPHome vagy ESPEasy közé... -
Shyciii
veterán
Talán az a baj 5-ösnél az esetedben, hogy túl kicsi modelt választ a router system.
Igen, olvastam már erről. Csak hogy mernek mesterséges intelligenciáról írni, mikor már a legelején a választáson elbukik?
Nem baj. Arra tökéletes, hogy mindenféle idióta képeket legeneráljunk tök feleslegesen. -
ViZion
félisten
használjátok a Monday-t inkább. Ott nincs ilyesmi... Viszont olyan, mint Marvin és Al Bundy együtt.
Mostanában fórumokat kerestetek vele, pl. x proci x lappal, reddit, prohardver, tom's hw... mik a tapasztalatok, problémák, lett-e megoldás... ezeket linkeli szépen, meg összefoglalja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 26
- Apple Watch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest