Hirdetés
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Baryka007
üzenetére
Bár ez konkrétan nem biztos hogy az E magok létezésére vezethető vissza, sokkal inkább arra hogy a Windows még nem tudja rendesen eldönteni, hogy mikor melyik magot használja ..
Vagy maga a cpu felépítése az ok, lehet jobban terheli egyes részeit, ha mindkét féle mag típus használva van, ami a játékok többségében negatívan hat a teljesítményre. -
KROK640
nagyúr
válasz
Baryka007
üzenetére
Szerintem az általad felsorolt három szempont mindegyike, kb az általad prezentált sorrendben.
Rendes körülmények között az E magoknak pont nem a játékokban kelllene virítani, hanem a különféle háttérfolyamatokat levenni a P magok válláról. Mondjuk emiatt pont nőhet az FPS, de sok esetben én is úgy tudom, hogy E magokkal inkább csökkent.Egyébként épp tegnap egy haver panaszkodott az I9 12900KS-ével, hogy az E core-ok inkább csak a bajnak vannak. Mondtam neki, hogy kapcsolja ki őket (nem is tudta, hogy ki lehet kapcsolni). Plusz említettem neki a Bartlett lake-t és azt mondta, hogy a nagyobbik határozottan érdekelni fogja, jó vétel lehet majd az RTX4080-a mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi