- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Parkcontrol nevű programot erre találták ki, segít a Windowsnak eldönteni, hogy melyik magot mire használja. És ezt te be is tudod állítani.
Nyugodtan továbbítsd neki, sok gondját megfogja oldaniDragon3000:
Tehát ha jól értem, amit mondasz kb úgy képzeljem el, mintha egy alaplap minden pcie-sávjába be lenne valami dugva... SSD, VGA, hangkártya stb...És e-miatt mondjuk a VGA nem tudna 5.0-n menni, így veszítene a teljesítményéből !
Hülye példa, de a lényeg ha jól értelek, hogy az E magok feltételezhetően szerinted használnak olyan részegységeket a CPU-ban amihez jobban járna a CPU, ha inkább csak a P magok tudnának azokba "belenyúlni" ?
Értem a dilemmát, de ehhez kellene beszélnünk azzal a mérnökkel/mérnökökkel akik megtervezték. Nem mondom, hogy lehetetlen az amit állítasz.
De mivel van ellenpélda, amit említettem is, hogy bizonyos játékokban nőtt a min fps az e-magokkal. Ezért én szoftver problémára vezetném vissza az egészet.Mert ha egy játékot meglehetett írni így, akkor a többit is meglehet(ett) volna.
És hozzáteszem, ez nem zárja ki a feltételezésedet !
Mert a szoftveres megoldás lehet, hogy pont az általad említett tervezési bonyodalmat segített a magoknak elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged