- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #21193 üzenetére
Eleinte féfi hangot állítottam be, mert nekem egy nő ne dirigálja, hogy merre menjek. De, később rájöttem, hogy egy férfit nem lehet úgy szidni, mint egy nőt. A szapulás pedig fontos, mert levezeti a pillanatnyi feszülséget.
-
Jabby
őstag
válasz
+1
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
-
-
snowdog
veterán
válasz
osztszoroz #21190 üzenetére
Én köszönettel vettem, de ennek itt nem mindenki fog örülni.
-
Kezdő43
újonc
Sziasztok!
Szeretném visszaállítani a primo kurzorát az alapértelmezett nyíl alakra. Jelenleg egy piros autó mutatja a kurzor helyét a térképen. Lehetséges? Ha tud valaki segíteni, kérem segítsen. Köszi Kezdő43 -
CsaT
újonc
Sziasztok, iGo 8.3.5 -nél a kurzort le lehet-e cserélni pld. egy autóra, vagy azt csak a prímónál lehet?
-
válasz
TommyApu #21175 üzenetére
Szia! Bár remélném, hogy plajos (aki tényleg az a PLAJOS
) megoldja a gondodat, de vannak kétségeim.
A Primo nem fut oreo android alatt, tehát ha tényleg Primo verziójú IGO van a telefonodon és oreo verziójú android van rajta, akkor erősen kétséges, hogy sikerül-e működére bírni.
A google playről csak nextgen verziójú IGO tölthető le, ez pont ennek a problémának a kiküszöbölése miatt van így.
-
TommyApu
újonc
válasz
plajos #20504 üzenetére
Sziasztok!
Érdekelne a friss kamera adatbázis, főként a magyarországi telepített.
Valamint szeretném egy másik témában is a segítségeteket kérni.
A napokban szereztem be egy samsung Galaxy A8-at
. Igo Primo-t használok minden más eszközömön is, és ezen is ezt szeretném.
Sokat olvasgattam utána, több verziót is kipróbáltam, de nem sikerült elindítanom a programot.
Annyi világossá vált számomra, hogy a felbontással lehet a probléma.
Sok fórumbejegyzést átböngésztem, és ahol találtam valami említésre méltó dolgot, halott linkek sorozatába futottam bele.
Sajnos használható megoldást nem találtam. -
zoli.69
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Hogyan lehet az aktuális helyzet kiírást a képernyő közepéről alulra tenni? -
negist
tag
Melyek a legújabb térkép fájlok amik letölthetőek IGO Primohoz?
-
DM43
Topikgazda
válasz
gagyilovag #21159 üzenetére
igoview
-
Somatom
veterán
válasz
gagyilovag #21159 üzenetére
Nem elég infó, ami a programon belül, az egyebek -> súgó -> névjegy -> egyebek -> tartalom alatt van?
-
gagyilovag
aktív tag
Sziasztok!
Mi annak a kis segédprogram neve amelyikkel a térkép,poi,stb adatait ki lehet olvastatni?
Értem ez alatt,hogy kiírja,hogy milyen gyártó,mikori kiadás,stb.Valamikor használtam(Jó sok éve)most kellene,de nem jut eszembe.
-
wihar123
aktív tag
válasz
hunaqua #21155 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem warez az esemény, de annyit azért elárulhatok, hogy kártyára nem lehet telepíteni. Az, hogy belsőre raktad jó, de elég 1db. térképpel tesztelni, ha jól működik minden, ki lehet tenni kártyára a content néhány tartalmát...
Ennél többet csal levélben, mert amin ülni szoktunk, székkel együtt szétrúgják... -
hunaqua
addikt
Csak kísérleti céllal ,csak próba képen felraktam az IGOr PALi-t. A telefon belső tárhelyére telepítve tökéletesen működik,viszont ha sd kártyára telepítem akkor hiányol dolgokat.Mi lehet ebben az esetben a megoldás,hogy az sd kártyáról is kezelje?
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Miért van, hogy a Nextgen szoftverben az online tmc alig mutat eseményeket, míg a Primo jóval többet mutat?
-
Mezga Aladár
veterán
Hali!
Régóta nem foglalkoztam a dologgal. Most Magyarországra melyik a legpontosabb térkép? Ha pl a guggli play-en megvásárolom a szoftvert, választható, hogy melyik gyártó adatbázisával akarom használni?
Kösz előre is.
-
puhi78
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy az Android verzióban lévő Online TMC valós forgalmi információval szolgál, mint pl. a Waze? A Navigálás közben újra tervez, ha új információt kap?
Köszönöm!
-
snowdog
veterán
válasz
plajos #21148 üzenetére
Szia!
Igazad van, elnéztem a verziót. Azért egy ekkora listát betenni szerintem akkor sem jó ötlet.
Viszont a programmal csak nem stimmel valami, ha neki most csak úgy működik, ha nincs a gépben SD kártya, a Te javaslatod szerint meg mindig legyen benne. Nem hiszem el, hogy ne lehetne megoldani, hogy mindkét esetben működjön, és ne kelljen ezért újratelepíteni.
-
válasz
plajos #21148 üzenetére
Ja, hogy hivatalos verzió
Akkor a http://www.igonavigation.com/contact/ linken lehet terméktámogatást kérni
(Nyilván a sys.txt beidézése nélkül, mert a letölthető verzióhoz más tartalmú sys.txt van, nehogy megkérdezzék, hogy milyen okból módosította a user a sys.txt-t
)
-
plajos
aktív tag
válasz
snowdog #21146 üzenetére
Szia hókutya!
Miért is törölnék? Ez a verzió letölthető a play áruházból (próba verzió), tehát
nyugodtan lehet a kérdésre válaszolni. Rossz az aki rosszra gondol
A kérdezőnek valószínűleg tárhelycserélős telefonja van, ezért keverednek össze a Nextgen útvonalai miután berakta az sd-t.Távolítsa el ezt a verziót a telefonjáról, majd rakja be az sd-kártyát és telepítse újra, az sd maradjon a telefonba állandóan. -
-
pgeri1988
újonc
Sziasztok! olyan problémám lenne feltelepítem iGO_Navigation_9.18.27.736653++2018..jun.19 programot és ha nincs sd kártya a telefonba hibátlanul működik. ha visszateszem az sd kártyát hiányolja az igo mappát sd kártyáról. ha sd re is átmásolom az egész mappát hiányolja sd card igo global cfg-t. mért lehet ez hogy sd nélkül megy, ha visszakerül nem tudtam rábírni?
sys tartalma
[device]
type="android"[android]
fullscreen=1
create_sdcard_dir=0
close_keyboard_on_back=1
background_shutdown_timeout=0
check_folders_after_rebuild=0
disable_restart_after_phone_call=1[rawdisplay]
driver="gles_2_0_android"
screen_xy="auto"[interface]
save_cheksum=0
minzoom2d=15
hide_eula=1
how_exit_atdestination = 1
capture_to_jpeg=1
show_privacy=1
show_back_button=1
drag_mode_flow=""
show_demo_routes=0
show_time_in_title=1
uieffect_enabled=0
show_log_collection=0
network_enabled=1[sound]
announce_restricted_roads=1
announce_roundabout_turn_dir=1
;sound_effect_unmute_delay=100000000000
android_muting_device=0
media_config=config/devices/media_android.xml
guidance_distance_offset=50[sound.announcer]
gps_signal_lost=0
gps_disconnected=0[hnr]
ignored_missing_country_ids=*[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*[debug]
skip_eula=1
screenshotsavecameraini=0
max_memory=209715200gps]
accept_position_at_precision_change=1
accuracy_workaround=0
location_net=1 ;2
location_gps=1 ;2
background_navigation=1
location_log=0
location_log_filename="gpslog/LocationManager"
min_distance_timestamp=1000
read_total_timeout=500
read_buffer_size=128
discard_dop_level=49.0
gps_fix_ignores_num_satellites=1
min_valid_heading_speed=0
first_valid_precision_distance_threshold=0[gps_extrapolate]
enabled=1
delay=450
max_delay=1600[gps.igo_connector]
horizontal_accuracy_treshold=10000
position_validity=-1
restart_listening_interval=0
listen_for_gps_while_log_is_playing=1[folders]
data_folder_name="iGO_World"
linked_root_list="/storage/emulated/0 /storage/MicroSD /extsd /storage/extsd0 /mnt/extsd0 /mnt/storage/extsd0 /external_sd0/mnt/sdcard/external_sd0 /mnt/external_sd0 /mnt/sdcard/external_sd /sdcard2 /sdcard /sdcard/sd /mnt/sdcard /mnt/sd /mnt /storage /mnt/extSdCard /mnt/external_sd /mnt/sdcard/external_sd /sdcard/external_sd /storage/extSdCard"
;has_secondary_root=1
;android_secondary_root_path="/storage/MicroSD/addons"
;android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons"
;android_secondary_root_path="/storage/0123-4567/addons"
;android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/Android/data/com.gja.nav.utility/files/addons"
;android_secondary_root_path="/storage/0123-4567/Android/data/com.gja.nav.utility/files/addons"[navigation]
dead_reckoning=1
dead_reckoning_duration=180000
use_duration_for_tunnel=0
stop_at_tunnel_end=1[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest"[network]
available=1[lua]
currency="HUF'[http]
enabled=1[tmc.src.http]
enabled="1"[tmc-http]
enabled=1
profile_name="nng-igo-tmc-igoworld"
profile_version=2
udp.enabled=0
dl_max_events_added=8000[speedcam.disabled_countries]
ebbe a mappába nem tudom sajnos mi micsoda...
köszönöm a segítő válaszokat -
snowdog
veterán
válasz
Tokics1988 #21141 üzenetére
Direkt választ mint láthatod nem fogsz kapni, de a keresőt azért használhatod. Attól függően mit adsz meg keresendő kifejezésnek, valami ehhez hasonlót fogsz kapni. [link]
A többi már az ügyességeden múlik.
-
DM43
Topikgazda
válasz
Tokics1988 #21141 üzenetére
A legális (a Google Play-en megvehető) verzióval ezt nem tudod megtenni, minden más pedig wareznak minősül ezen a fórumon.
-
Tokics1988
újonc
Üdv mindenkinek.
Van egy wayteq x995 gépem, 4 giga belső memóriával, 16 giga sd kártyával.
Hogyan tudnám azt megoldani hogy az alap igo programot a gépre telepítsem, a térképek illetve a programon kívül minden más pedig az sd kártyáról menjen?
Igo primo illetve tomtom csomag mellé... ez lenne a cél. -
válasz
csaba1203 #21133 üzenetére
A másik kérdésem,hogy a Nextgen tud-e magyarul és mi a különbség a normál verzióhoz képest?
A nextgen természetesen tud magyarul és kb. mindenben különbözik a primohoz képest.
Teljesen más a menürendszer, más a kezelés elve, más a kinézet, nem lehet skinezni, stb. stb.
-
Sylwer
csendes tag
válasz
wihar123 #21136 üzenetére
Szia! Nem az lesz a hiba, azt már néztem. Ezt csak leállításkor csinálja, ha kilépek az Igo Primoból. Alul írja, hogy felkészülés a kikapcsolásra, amikor végetér a folyamatjelző, az egész eszköz újraindul. Ha szeretném újra futtatni az Igot, akkor kapom a hibaüzenetet....
Holnap beszélek a tulajjal, hozza el a papírjait, mert elég kopott az eszköz és nem tudom a típust sem beazonosítani.
Köszi minden esetre a segítséget!
-
wihar123
aktív tag
válasz
Sylwer #21132 üzenetére
Sziasztok!
Ellenőrizd, a NavPath ikon alatt, hogy nincs-e véletlenül kijelölve az Aut. indítási mód, ha ki van jelölve, vedd ki a jelet, mentsd a változtatást és indítsd újra a készüléket, a navigációt, majd zárd be és kapcsold ki. Ha minden királyos, akkor az volt a gond, ha továbbra is rosszalkodik, akkor sejtelmem sincs az okot illetően. -
snowdog
veterán
válasz
csaba1203 #21133 üzenetére
Ha megveszem,akkor már legyen naprakész ennyi pénzért.
Soha nem lesz naprakész, semennyi pénzért. Ugyanis a térképeket folyamatosan frissíteni kell, ami elég időigényes. Ez minden térképgyártónál így van, és ehhez a programnak semmi köze.
Sylwer
Erre a problémára itt nem fogsz tanácsot kapni, a noname készülék miatt tilosban jársz. -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Tervezem a droidos változat megvételét.
Kérdésem az online opció valós időben navigál,vagy csak kiegészítő információkat ad dolgokról.
Jelenleg a próbaváltozatot használom és az nem valami pontos itt a lakhelyemen gondolok arra,hogy kapásból be szeretne vinni olyan utcába,ahová már évek óta behajtani tilos van.
Ha megveszem,akkor már legyen naprakész ennyi pénzért.
A másik kérdésem,hogy a Nextgen tud-e magyarul és mi a különbség a normál verzióhoz képest? -
Sylwer
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Adott egy navigáció (sztem vmi noname, ennyit látok: X7 4G HD), amin Igo Primo 2.0 fut. Friss térképekkel, ha jól látom 2018.Q2. Minden frankón működik elindítom, műholdat talál, navigál és mindezt elég gyorsan. Amikor viszont a Primot be szeretném zárni, megjelenik a bezárás töltőképernyő, gyorsan végigmegy a folyamatjelző és a készülék újraindul. Ilyenkor azonban csak akkor tudom újra elindítani a Primot, ha a megjelenő Párbeszédablak YES/NO opcióját kiválasztom. Ez azt írja, hogy legutóbb a rendszer nem indult el megfelelően, így gyári értékre rakja a beállításokat, Poi-ket stb.
Valakinek van esetleg valami ötlete, ezt mi okozhatja? Szerintem bezárásnál lefutna valami script, amit azonban az Igo valamiért nem tud befejezni és vmiért újraindítja a rendszert....
Üdv.
S. -
Suttyo4
csendes tag
Sziasztok!Csak egy kerdes eddig android 7.0an Primot hasznaltam tokeletes volt.Most jott az Oreo 8.Nextgent megvettem es azt irja "application not licensed" mi lehet a gond?
-
DM43
Topikgazda
válasz
Somatom #21125 üzenetére
A truck csomag milyenségéről nem tudok mit mondani.
A megvásárolható verzió már az un. NextGen család tagja, így a hagyományos skineket felejtsd el. A programba új tartalmat beletenni nem egyszerű, sok esetben felejtős is.
Én nagy teherautóra ezt biztos nem használnám.Te régen jártál más fórumra is ....
-
Somatom
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Androidos tabot és gondoltam, rápróbálom legálisan az IGO -t. Elsődleges funkció a kamionos mód lenne. Ez a cikk bátorított fel. A "próbacsomag" viszont totál fapad és az áruház nem mutatja, hogy a teljes csomag megvásárlásával pontosan miket kapok és miket, mennyiért vásárolhatok meg. Hogy működik ez? Megveszem a térképcsomagot és utána látom a truck licensz vásárlás opciót? Truck poik, német autohof poik, stb.?
Mi a szitu a skinekkel? Már akkor GJAK -t használtam, amikor még csak Gurjon -nak hívták, Arkoko fasorban sem volt.Hozzászoktam, szeretem. Van erre legális lehetőségem?
-
Ghard
őstag
Pákó és Vajda hangok megvannak valakinek?
-
wihar123
aktív tag
válasz
gagyilovag #21122 üzenetére
Szia!
Kreatív! 👍...ezt a szót kerestem! -
sonar
addikt
Sziasztok,
Vki tudna adni linket v privátban elküldeni a gyári voice-okat.
Véletlenül le lettek törölve és turom a netet, de nem találok sehol se.
Ezer kösz előre is! -
DM43
Topikgazda
Igen: [link]
Ezen belül lehet kiválasztani, hogy melyik térképeket akarod használni. Ez hét napig ingyenes, utána fizetős. A teljes eu csomag ára (ha jól emlékszem) kicsit kevesebb, mint 10.000 Ft.
A jelenlegi elérhető térképcsomag a 2018.Q1-es garnitúra. Sok frissítésre ne számíts. Bár az NNG évi kettőt ígér, ez eddig nem igazán valósult meg.
Egyéb európai árak: -
A214
aktív tag
Sziasztok,
Play áruházból jogtiszta iGO letölthető?
Milyen térképpel és milyen áron? -
ekrisztian
őstag
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
"...bután..." ez rám a nyáron, nagyon igaz volt,-mondom is útközben, erre mintha már jártunk volna...
A törlés gyorsan helyre tette a dolgokat!A rosszalló megjegyzésre:
A nagy igazságok azért mondatnak, hogy tanuljunk belőle, nem pedig, hogy az orrunkba essen az eső... -
zsiga68
őstag
Ok. Tessék: Állj meg a köztes település előtt és töröld a köztes pontot. Ekkor már nem fog bevinni a központjába hanem a következő cél felé fog tervezni.
-
Copilot64
tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget kérnék: megtervezek egy útvonalat, pl.: Pécs - Zadar. Köztes pontként beíron, hogy Barcs - Belovar - Zágráb. Itt csak a települést választom ki. Mit kellene csinálnom, hogy a köztes pontoknál ne akarjon bevinni a település központjába?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Sanyamaci73
tag
Sziasztok!
Igo_Avic alkalmazás használata során hogyan láttathatnám a különböző poi-k saját ikonját (pl. benzinkút ne mind egyforma lufi legyen) ?
-
zsiga68
őstag
válasz
expendables #21101 üzenetére
Nem emlékszem hogy van-e benne TTS hangfájl. Van aktív felolvasómotor a készüléken? Pl google felolvasó..
-
expendables
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban,hogy az igo szülinapp alkalmazásban miért nem jelenik meg az a beszédhang kiválasztási lehetőség,ami utcaneveket is mond?
Galaxy s8-am van azon nem megy. Érdekes,mert van a családban egy huawei mobil is,azon meg működik.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest