Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor_01
senior tag
válasz gagyilovag #20984 üzenetére
Igazából sok szempontból jobb, mint az NNG.
Több infót tartalmaz. A sebességhatárok a valóságot jobban követik.
Viszont tud tréfálkozni nemcsak Magyarországon: más útvonalat mutat, mint ami elhangzik. De ez tényleg ritka.
(saját vélemény.)[ Szerkesztve ]
-
wihar123
aktív tag
válasz gagyilovag #21122 üzenetére
Szia!
Kreatív! 👍...ezt a szót kerestem![ Szerkesztve ]
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
Somatom
veterán
válasz gagyilovag #21159 üzenetére
Nem elég infó, ami a programon belül, az egyebek -> súgó -> névjegy -> egyebek -> tartalom alatt van?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
DM43
Topikgazda
válasz gagyilovag #21159 üzenetére
igoview
-
törölt tag
válasz gagyilovag #21205 üzenetére
-
gagyilovag
aktív tag
válasz gagyilovag #21215 üzenetére
A szalagkábel van megszakadva!
-
Somatom
veterán
válasz gagyilovag #21255 üzenetére
9.6.13.405512, Nanuka-P.Lajos v1.5, GJAK v: passz, mert nem tudom, hogy azt hol lehet megnézni.
-
wihar123
aktív tag
válasz gagyilovag #21258 üzenetére
... jól eldumálgatsz magaddal.
[ Szerkesztve ]
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
DM43
Topikgazda
válasz gagyilovag #21259 üzenetére
Ha ilyen jól eldumálsz magadban, akkor legalább hülyeségeket ne beszélj! A navigyurcis linken semmilyen skin nem található, az ott egy branding.
És Somatom-mal együtt megkérlek, hogy a továbbiakban az illegális szoftverek verziószámait mellőzzétek. -
zsiga68
őstag
válasz gagyilovag #21264 üzenetére
Azért mert nem kapsz választ az nem azt jelenti hogy nem tudják hanem a kérdésed és ez által a válasz már Wareznak minősül. Itt a bibi..
-
plajos
aktív tag
válasz gagyilovag #21278 üzenetére
Szia!
Primo/Térképbeállítások/Nyomvonal-be/ki: megjeleníti/vagy elrejti az előzőleg rögzített nyomvonalakat a térképen.
Egyebek/Útvonaladat-figyelő/Egyebek/Útvonaladat-figyelő beállításai: Itt lehet az automatikus mentést engedélyezni.
-
Somatom
veterán
válasz gagyilovag #21427 üzenetére
Nem tudtam, hogy ilyen topik is van. Rákerestem. Decemberi az utolsó hsz. Nem csodálkozom a létszámleépítésen. Játékból telepítettem a tabomra, de nem vettem meg, mert bugos. Késik a hang és ez a hiba nem csak nálam jött elő. Meg, a truck licenszt sem láttam a szoftverboltjukban. Meg aztán skin nélkül fapad. Pl. engem idegesít, ha változik a nézet. Fix magasság, fokra beállított, fix dőlésszög. Már az is zavar, hogy alagútban kikapcsolhatatlanul megváltoztatja a nézetet. Azt nem tudom, hogy a régi, truckos hibákat, hiányosságokat javították-e a Nextgen -ben.
-
DM43
Topikgazda
válasz gagyilovag #21472 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gagyilovag #21472 üzenetére
Egy szóval sem írtam olyat, hogy az NNG saját gyártású térképeket adna az iGO-hoz a frissítések keretében.
Azt írtam, hogy az NNG a fizetős vevőknek 2018Q2 térképet ad, miközben már létezik 2018Q4 térkép, tehát kiadhatná azt is a Playes vevőknek.
És az egyértelműség kedvéért ismét leszögezem, hogy ezek a térképek nem NNG gyártású térképek, hanem a HERE (volt NavTeq) térképek.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz gagyilovag #21674 üzenetére
Egy olyan fórumon, ahol betartják a szabályokat, ott nemigen lehet más a válasz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest