Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Van apámnak egy Wayteq x995 navigációja. Jelenleg android primo v2.4 9.6.29.483387 verziószám van rajta.
Néha csinál olyat hogy navigálás közben egy pillanatra eltűnik a kép(fekete) és visszajön. Neki ez zavar. Valahogyan nem lehet ezt megoldani? Esetleg valaki segítene nekem privátban? -
LamerGyuri
senior tag
válasz
DessertFox #22190 üzenetére
Köszönöm!
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Sebességmérő-kamera adatbázisom 2022.01.10.-i verziója innen letölthető: [link]
Az adatbázis tartalmazza a mostanában elterjedő traffiboxok eddig elkészült 11 dobozának a helyét (fix traffipax)
A traffiboxok önkormányzati kezdeményezésre és finanszírozásában létesülő, forgatható állványra szerelt, áramvételezési lehetőséggel rendelkező dobozok, amelyek alkalmasak traffipaxok elhelyezésére.
A dobozokba a rendőrség időként elhelyez egy, a mobil méréseknél használt ARH CAM-S1 traffipaxot, amely így a VÉDA rendszer része lesz.
Csak akkor lehet látni hogy van-e benne kamera, ha közelről megnézzük. Mivel a dobozok le vannak betonozva, így fix traffipaxonként kell őket kezelni.
Még nem mindegyik box van használatba véve. Ha beválnak (a Győrit már megrongálták) akkor egyre több lesz belőlük.Szeged: [link]
Hegykő: [link]
Győr: [link]
Cegléd: [link]
Kaposfüred: [link]
Zalaegerszeg: [link] -
válasz
SimonJanos #22187 üzenetére
Szia. Voltaképpen azt sem értem mit szeretnél, hisz a 960 sosem volt androidos.
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
ismerősnek az a régi verzió kell aminek nagy a beviteli billentyűzete / Android...
WayteQ x960BT-t kellene hogy úgy legyen a vezérlés mint a "Windows" alapú x960BT -
DM43
Topikgazda
@Somatom! Viszont ez az egy van, ami legálisan használható
@Imifej! OK -
gerner1
nagyúr
válasz
nemethka2 #22179 üzenetére
A "régi" primo sehol.
Az új változata, ami "Nextgen" az a play áruházban.
-
DM43
Topikgazda
válasz
LamerGyuri #22176 üzenetére
Szerintem én is ezt írtam ...
-
Somatom
veterán
válasz
themaestro #22172 üzenetére
Sajnos, az NNG kiköti, hogy az IGO csak hivatalos forrásból, azaz a Play -ről telepíthető. Tehát más forrás warez.
-
Somatom
veterán
válasz
themaestro #22170 üzenetére
Tudnál adni ehhez az IGO -hoz egy Play linket? Én is telepíteném.
-
themaestro
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy Wayteq X995 Max navigációs készülékem és az iGO Primo 9.6.29.625822 tettem rá és sajnos van pár problémám a program működésében. Az egyik az, hogy a korábbi útvonalakat nem menti el az előzményekbe. A másik az, hogy ha fektetve van a navigáció, akkor a sebesség korlátozást, utcanevet és a vissza gombot nem alul írja ki, hanem a képernyő közepén, ha állítva használom a probléma megszűnik. A harmadik és egyben utolsó problémám, hogy nem írja ki a közlekedési információkat hiába kapcsolódok internetre.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
nemethka2
csendes tag
Valóban csendes tag vagyok, mert már régen voltam itt. Korábban a Wayteq X985-el voltak gondjaim melyet a segítségetekkel megoldottunk. Most megadta magát és cseréltem ugyanerre a márkára mert megszoktam, de most a 995-t választottam. Elvileg ennek tudni kellene a TMC-t mert van WiFi és működik is. de az offline forgalmi adatok mégsem jelennek meg. Egyáltalán létezik még magyar TMC szolgáltatás? Mi lehet az oka?
-
válasz
zolcseszka #22163 üzenetére
Ha van jó neted akkor waze, vagy play áruház és sygic.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
zolcseszka #22163 üzenetére
Tehát szerezzük vissza a régi telefonod?
-
zolcseszka
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!Volt egy samsung s9-em és eladtam.Vettem egy s20 ultrát és most vettem észre hogy nuku igo!Hétfőn indulnék Horvátországba és nagyon nagy yzükségem lenne rá!Aki tud kérem segítsen!Örök hála érte!
-
Mcfery
tag
Sziasztok! Primo-t használok,9.6.13.405512,2014 jun 18. PLajos winCE multiBrand 1.0. Gps időt beállítottam, színek automatikusra állítva,de random nappali színből átvállt éjszakaiba és úgy marad. Valami okosság?
-
wihar123
aktív tag
-
Debilon
addikt
üdv!
a POI ikonok (pl. az alap kékről szeretném a benzinkutakat zöldre színezni, ha ránézel a térképre ne legyen káosz) színét lehet változtatni, vagy ez már tiltott dolog és nem támogatott?
-
SirKero
őstag
Üdv.
IGO Primo 9.6.29.6255822.
Xiaomi Poco X3 NFC telefonon. Valamiért nem akar fekvő helyzetben menni csak állítva. Nem fordul el a kép. Talán a felbontást kéne átírni a sys-ben ( amit nem találok) ?
Tudna valaki segíteni?
Köszi előre is. -
kukutyi
csendes tag
-
poli27
veterán
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Melyik térképet ajánljátok Igo-hoz? HERE, TOMTOM, NNG? Főleg Románia érdekel. Köszi!
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Most miután újra bevetették a mobil traffipaxokat,sebességmérő-kamera adatbázisom 2021.07.21-i verziója innen letölthető: [ [link] ] -
poli27
veterán
A Renault R-link 2 navival használom az autót, ami IGO alapú... Magyarországra az NNG vagy a TomTom ajánlott, régen a Topmapot használtam(NNG) Melyik térképet érdemes feltenni a poival együtt?
üdv
-
kovbandi82
őstag
válasz
LamerGyuri #22129 üzenetére
Sajnos igen. Szét lett bombázva az autó, lakatolás, telifény meg ilyenek, aztán kivette belőle, maga se tudja miért
Plero: köszi, akkor ha jól értelmeztem, csak egy "addons" mappa kell, meg beleírni a pár módosítást a mappaszerkezetbe? -
Plero
aktív tag
válasz
kovbandi82 #22128 üzenetére
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
kovbandi82 #22128 üzenetére
Elveszett, mi?
-
kovbandi82
őstag
Sziasztok. Lenne egy kis gondom. Egy kedves barátomnak Windows CE alapú fejegysége van, és elveszett a GPS kártya. Tudna valaki segíteni, hogy milyen mappaszerkezetet és specko fájlokat igényel a rendszer, hogy életre tudjam az IGO-t kelteni neki?
-
wihar123
aktív tag
válasz
magortaltos #22124 üzenetére
Igen, csak nekem elkerülte a figyelmem az az "aprócska" lényeg, nevezetesen, hogy "SzülinApp", ez pedig nem enged semmit (ha ingyenes, ha nem), mint ahogy DM43 írja!
-
DM43
Topikgazda
A gyári sys.txt elérési útja: belső tárhely\android\data\files
A térképek, egyebek pedig az belső tárhely\android\obb\com.nng.igo.primong.hun10th mappában levő két obb fájlba vannak becsomagolva (ezek tulajdonképpen zip fájlok).
@magortaltos: hidd el, hogy nem tudod elmozgatni ezeket a helyükről! -
vlevi
nagyúr
válasz
magortaltos #22124 üzenetére
Van sys.txt, csak jól eldugva.
Valahol az SD kártyán az Android/data/valami katyvasz aminek a neve hasonlít az iGO-ra/további alkonyvtarak/...
Csak az a zond, hogy a régi iGO Primo-val ellentétben itt már van valamilyen ellenőrzés a config filera, ahogy dm43 írta, nem tudsz csak úgy beleírni. -
magortaltos
csendes tag
válasz
wihar123 #22120 üzenetére
Igen, én is a te általad jelzett posztokból állítottam volna be, ugyan ezt olvastam. (mint írtam, a könyvtárakat átmozgattam az SD-re, de nincs sys.txt-m amit átírhatnék...)
DM43: Legális, a szülinapp ingyenes kiadás volt.
Ettől függetlenül nincs sys.txt-m. Rákerestem az eszközmemóriában, root-ban. Nincs. Szóval kreálok egyet, de hova is tegyem?
Nektek hol van? -
DM43
Topikgazda
válasz
magortaltos #22119 üzenetére
Ez a dolog több sebtől vérzik.
1. A programnak van saját sys.txt-je, csak azt te nem látod
2. A sys.txt helye mindig a program telepítési mappájában van és nem a telepítő apk mellett
3. A Szülinapp-nál már nem tudom, hogy hogyan volt, de az iGO Navigation-nál ha bármibe belenyúlsz, akkor azt észleli a program és letölti újra a megfelelő dolgokat.
4. A legális programok (és itt ugye arról van szó ???) térképeit, egyebeit nem lehet elpakolni a helyükről -
wihar123
aktív tag
válasz
magortaltos #22119 üzenetére
Sziasztok!
Itt megtalálod a választ: #17175 poszttól kezdődik: -
magortaltos
csendes tag
Szeretném SD kártyára tenni az iGO térképeket helyhiány miatt. (Galaxy J5, Android 9 , iGO 2016 SzülinApp)
A storage/F0E9-334E/Addons/content könyvtárba átmozgattam a -building -dem -map -poi -car -phoneme könyvtárakat
Majd mivel sose volt sys.txt -m, ezért csináltam egyet és jobb-híján a belső tárhelyen lévő iGO_9.18.27...sys.apk mellé tettem:
[Interface]
save_checksum = 0
[Folders]
linked_root_list=”/storage/F0E9-334E/iGO” <<Ez azért érdekes, mert a storage-n nincs iGO könyvtár, ki csinált volna oda olyat, mikor a belsőn van az iGO...?!
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path=”/storage/F0E9-334E/Addons”
kmlpoi=”userdata/POI”
Hiba: A térkép állományokat nem találja!
Egyébként sys.txt-m sose volt, de szerintem nem is érdekli az iGO-t, mert ha van tök mindegy mit írok bele. Ha a folders üres, akkor se keresi a térképet az SD-n...A telefon nincs rootolva. Ez feltétlenül kell hozzá?
Mit kellene tennem még, hogy megtalálja a térképeket? -
neo81
senior tag
Sziasztok!
Ez a 3 térképgyártó közül melyik a legjobb Magyarországra és külföldre?:
TomTom, HERE, NNG (volt TopMap)
Köszi! -
wihar123
aktív tag
válasz
laszlohu #22113 üzenetére
A Garmin esetében kár, hogy nem így van. iGO-ra, mint pl. a HERE...
A HERE is más és a Garmin is más, nem lehet egynapon említeni a kettőt. Mindkét forgalmazó a saját fejlesztése, igénye szerint teszi a dolgát. A Garmin vásárlócentrikus, ezért igényesebb, pontosabb a munkája. A HERE, nos a here sok mindent jelent, csak vásárlócentrikusságot nem, pontatlan, hiányos, stb... -
laszlohu
addikt
Konkrétan a 2021.01 NT érdekelne , aminél az alábbi linken a changelogban ott a soproni és csornai elkerülő :
[link] -
Somatom
veterán
válasz
wihar123 #22106 üzenetére
Fura. Sztem ez nem törvényszerűen előjövő hiba, csak vmi hibás hekkelés következménye lehet. Ha lenne ilyen készülékem és hekkelt IGO lenne rajta, akkor biztos nem lenne vele ilyen probléma. Esetleg olyan, hogy a kilépés gombra nem zárna be az IGO. De, ez nem lenne katasztrófa, mert alul, a tálcára bökve előjönne egy másik kilépés gomb és arra bezárulna az IGO. Természetesen ez csak fantasy, mivel nem használok X985BT -t hekkelt, kamionos IGO -val és GJAK skinnel.
-
wihar123
aktív tag
válasz
Somatom #22105 üzenetére
Tudom, hogy semmire sincs időd, de ezzel tudok a legjobban segíteni.
A választ itt kapod:
https://itcafe.hu/tema/azonnali_navigacios_pna_gps_pnd_kerdesek_oraja/keres.php?stext=alag%C3%BAt&suser=&srtouser=&stext_none=
https://itcafe.hu/tema/igo_primo/keres.php?stext=alag%C3%BAt&suser=&srtouser=&stext_none= -
laszlohu
addikt
Üdv , tud valaki küldeni olyan .fbl térképet, amin rajta van a soproni gyorsforgalmi út?
Köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest