Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• garga pista

őstag

válasz Graphics #11 üzenetére

Erre én is kíváncsi lennék :D
    Nálam is úgy van szinte minden funkció kihasználva mint AiRLAC írta. Tényleg nagyon stabil cuccok, tipikusan olyan hogy elfelejted h van, mert nem kell b.sztatni ha jól be van állítva. Nálam a családban 3 db 7590 van, az egyik egy 7490-et váltott, ami előtt meg 7390 volt. A legelső meg egy kis box volt, amit a piacon vettem lomisnál. ADSL modemmel és USB-vel, még tavalyig használtam fix IP-vel csak a nyomtatószerver részét, majd megnézem mikor gyártották, de bőven megszolgált :D
    Most mind3 helyen Digi optikával mennek, de előtte volt T-home VDSL így a beépített modemnek is hasznát vettem.
    @AiRLAC: Neked milyen box streameli a tv-t? Nekem egy 6490 Cable van, de annak csak ez a része + gigbaites switch van használva, mert annál nem lehet WAN-ra állítani egyik LAN-t sem.

A dizájn meg nézőpont kérdése, én a cápauszonyos formát jobban szerettem (7390,7490 stb..) de megbarátkoztam már az újjal végül. A külső nem minden ugye, a belső meg elég meggyőző :D Az áruk meg valóban drága, de mint látszik fent is, nem kell kidobni őket pár év után. A 7390-re is még pár éve jött frissítés, amikor megláttam mailt róla majd leesett az állam :DDD . De azt hozzátenném, h sokszor felbukkan itt hardveraprón meg más oldalakon is használtan, szerintem bátran meg lehet venni, én a fenti összeset úgy vettem és egyikkel se volt gondom. Egyedül egynél cseréltem ki jobbra a tápot, mert nem az eredetit kaptam és nem bíztam benne. A tápegység meg minden ilyen cuccnál kritikus kérdés, egy szűretlen vagy instabil tápra sok hiba visszavezethető.

Új hozzászólás Aktív témák