Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
Erre én is kíváncsi lennék
Nálam is úgy van szinte minden funkció kihasználva mint AiRLAC írta. Tényleg nagyon stabil cuccok, tipikusan olyan hogy elfelejted h van, mert nem kell b.sztatni ha jól be van állítva. Nálam a családban 3 db 7590 van, az egyik egy 7490-et váltott, ami előtt meg 7390 volt. A legelső meg egy kis box volt, amit a piacon vettem lomisnál. ADSL modemmel és USB-vel, még tavalyig használtam fix IP-vel csak a nyomtatószerver részét, majd megnézem mikor gyártották, de bőven megszolgált
Most mind3 helyen Digi optikával mennek, de előtte volt T-home VDSL így a beépített modemnek is hasznát vettem.
@AiRLAC: Neked milyen box streameli a tv-t? Nekem egy 6490 Cable van, de annak csak ez a része + gigbaites switch van használva, mert annál nem lehet WAN-ra állítani egyik LAN-t sem.A dizájn meg nézőpont kérdése, én a cápauszonyos formát jobban szerettem (7390,7490 stb..) de megbarátkoztam már az újjal végül. A külső nem minden ugye, a belső meg elég meggyőző
Az áruk meg valóban drága, de mint látszik fent is, nem kell kidobni őket pár év után. A 7390-re is még pár éve jött frissítés, amikor megláttam mailt róla majd leesett az állam
. De azt hozzátenném, h sokszor felbukkan itt hardveraprón meg más oldalakon is használtan, szerintem bátran meg lehet venni, én a fenti összeset úgy vettem és egyikkel se volt gondom. Egyedül egynél cseréltem ki jobbra a tápot, mert nem az eredetit kaptam és nem bíztam benne. A tápegység meg minden ilyen cuccnál kritikus kérdés, egy szűretlen vagy instabil tápra sok hiba visszavezethető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest