Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Dr. Akula #71 üzenetére

Én érettségi pillanatában sem tudtam integrálegyenletet megoldani :D Karlócai béke meg az a Török-Habsurg háború volt, és 1699 (Töri versenyekre jártam ötödikes koromtól érettségiig). Sokkal érdekesebb lett volna ha mondjuk ilyet kérdezel, hogy ki volt Valerij Bolotov? (illetve az most momentán megválaszolhatatlan lett volna mivel kb most kezdik majd el tanulni)
    De ha holnap egyetemre jelentkeznék, akkor nekem első lépésként újra le kéne érettségiznem, mivel még a régi rendszerben (2005 előtt) érettségiztem, ami ma már nem számít. Legalábbis tovább tanulásnál.
    Ezen az alapon azt mondom, hogyha valaki olyan állást vállal ahová kötelező a nyelvvizsga, ás nem tudja felmutatni, akkor bizony menjen újra nyelv vizsgázni.
    És a jár neki réteget is komolyan lehetne szűkíteni :
    Ugyebár 16 éves kor alatt nem lehet nyelv vizsgázni amennyire tudom. Tehát 2000-16 = 1984 --> vagyis az 1984 és azután születetettek ki is zárhatóak. Aki meg azelőtti nyelvvizsgát jelent be, elmegy és lenyelv vizsgázik megint, az szerintem simán megérdemli, hogy az állam kifizesse neki.

Új hozzászólás Aktív témák