- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Tchaby
csendes tag
Az IBM alaplapok sajátja, hogy táp áram alá helyezésével bekapcsol a gép.
Mivel halk tápom van nem vettem észre hogy a gép bekapcsolt és így tettem bele
a videókártyát. (Ja a procihütőt meg elfelejtettem bekötni.) Szóval valami kiment az alaplapon és azóta - ha előtte ki volt húzva a konnektorból - csak úgy tudom bekapcsolni, hogy a táp alaplapi csatlakozóján lévő zöld vezetkéket összeérintem egy feketével és rányomom a gép bekapcs gombját. - A csatlakozó az alaplapon van csak kivezettem a zöld vezetéket. - (Ekkor még csak a táp kapcsol be.) Ha ezután kihúzom a konnektorból a gépet, majd visszadugom akkor már a bekapcs gombbal is be tudom kapcsolni. Addig amíg a konnektorból nem húzom ki akárhányszor. Miért?
Gyanítom valami kondinak fel kell töltődnie mikor a gépet bedugjuk a konnektorba ezért pörög fel ilyenkor mindig a ventillátor minden gépnél, és ezt a felpörgetést nem csinálja az alaplapom. Lehet még ezzel kezdeni valamit? Ha van valami ötlet jöhet. Ide is: tsabyagod@yahoo.com Kösz
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- MSI B450 TOMAHAWK MAX
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő