Hirdetés
Aktív témák
-
Tchaby
csendes tag
Az IBM alaplapok sajátja, hogy táp áram alá helyezésével bekapcsol a gép.
Mivel halk tápom van nem vettem észre hogy a gép bekapcsolt és így tettem bele
a videókártyát. (Ja a procihütőt meg elfelejtettem bekötni.) Szóval valami kiment az alaplapon és azóta - ha előtte ki volt húzva a konnektorból - csak úgy tudom bekapcsolni, hogy a táp alaplapi csatlakozóján lévő zöld vezetkéket összeérintem egy feketével és rányomom a gép bekapcs gombját. - A csatlakozó az alaplapon van csak kivezettem a zöld vezetéket. - (Ekkor még csak a táp kapcsol be.) Ha ezután kihúzom a konnektorból a gépet, majd visszadugom akkor már a bekapcs gombbal is be tudom kapcsolni. Addig amíg a konnektorból nem húzom ki akárhányszor. Miért?
Gyanítom valami kondinak fel kell töltődnie mikor a gépet bedugjuk a konnektorba ezért pörög fel ilyenkor mindig a ventillátor minden gépnél, és ezt a felpörgetést nem csinálja az alaplapom. Lehet még ezzel kezdeni valamit? Ha van valami ötlet jöhet. Ide is: tsabyagod@yahoo.com Kösz
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest