Aktív témák
-
Tchaby
csendes tag
Az IBM alaplapok sajátja, hogy táp áram alá helyezésével bekapcsol a gép.
Mivel halk tápom van nem vettem észre hogy a gép bekapcsolt és így tettem bele
a videókártyát. (Ja a procihütőt meg elfelejtettem bekötni.) Szóval valami kiment az alaplapon és azóta - ha előtte ki volt húzva a konnektorból - csak úgy tudom bekapcsolni, hogy a táp alaplapi csatlakozóján lévő zöld vezetkéket összeérintem egy feketével és rányomom a gép bekapcs gombját. - A csatlakozó az alaplapon van csak kivezettem a zöld vezetéket. - (Ekkor még csak a táp kapcsol be.) Ha ezután kihúzom a konnektorból a gépet, majd visszadugom akkor már a bekapcs gombbal is be tudom kapcsolni. Addig amíg a konnektorból nem húzom ki akárhányszor. Miért?
Gyanítom valami kondinak fel kell töltődnie mikor a gépet bedugjuk a konnektorba ezért pörög fel ilyenkor mindig a ventillátor minden gépnél, és ezt a felpörgetést nem csinálja az alaplapom. Lehet még ezzel kezdeni valamit? Ha van valami ötlet jöhet. Ide is: tsabyagod@yahoo.com Kösz
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest