- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Tchaby
csendes tag
Az IBM alaplapok sajátja, hogy táp áram alá helyezésével bekapcsol a gép.
Mivel halk tápom van nem vettem észre hogy a gép bekapcsolt és így tettem bele
a videókártyát. (Ja a procihütőt meg elfelejtettem bekötni.) Szóval valami kiment az alaplapon és azóta - ha előtte ki volt húzva a konnektorból - csak úgy tudom bekapcsolni, hogy a táp alaplapi csatlakozóján lévő zöld vezetkéket összeérintem egy feketével és rányomom a gép bekapcs gombját. - A csatlakozó az alaplapon van csak kivezettem a zöld vezetéket. - (Ekkor még csak a táp kapcsol be.) Ha ezután kihúzom a konnektorból a gépet, majd visszadugom akkor már a bekapcs gombbal is be tudom kapcsolni. Addig amíg a konnektorból nem húzom ki akárhányszor. Miért?
Gyanítom valami kondinak fel kell töltődnie mikor a gépet bedugjuk a konnektorba ezért pörög fel ilyenkor mindig a ventillátor minden gépnél, és ezt a felpörgetést nem csinálja az alaplapom. Lehet még ezzel kezdeni valamit? Ha van valami ötlet jöhet. Ide is: tsabyagod@yahoo.com Kösz
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest