- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz kemotox #98802 üzenetére
Azt találd ki milyen géphez kell. Nem akkuhoz veszünk töltőt
A gyári megoldások, kombinált töltők vitán felül legjobb megoldások. Sima és szivargyújtó, külön USB ág, tatyi, sok fej. Van 3 darabom is, HP-hoz is ilyet vettem, tökéletes.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Vegha
senior tag
válasz kemotox #98526 üzenetére
Én biztosan inkább a felújítást választanám (itthoni, garanciális szaküzletből), ahelyett h. napokon át nyálazzam a netet és stresszeljek h. fake vagy használható cuccra licitáltam.
Mondom ezt úgy, h. anno (4 éve) kiadtam 28k-t az ugy. 9 cellásért, ami a mai napig nagyon jól muzsikál a T61-ben. -
Tim82
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz kemotox #98141 üzenetére
Kijelző megvesz jó árban, próba, ha nem az, akkor gazdasági totálkár és teljes gépcsere valamint kijelző elad.
Minden más nettó pénzégetés Ha pedig valóban nem kijelző, amit kétlek, akkor ki lehet nyírni a tesztkijelzőt is, ezért nem szoktam ebbe belemenni. Volt már ilyen sajnos.
Vagy keresel LVDS asztali tesztelős embert. Én már eDP alatt sajnos nem foglalkozok semmivel.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
-
HSM
félisten
válasz kemotox #89471 üzenetére
NEM mondtam, hogy bárki hazudna. Azt mondtam, SZERINTEM más okok lehetnek a háttérben, mint típushiba. Ez minden.
Az, hogy valami nagyon gyakori, az is SOKMINDENTŐL lehet. Az okok közül CSAK EGY a szériahiba. Én is kiemeltem a kulcsszavakat.
(#89472) Tikakukac: "Definiáld: terhelés." Most komoly? Nyilván mindketten nagyon jól tudjuk, hogy a hőterhelési ciklusok terhelik bennük halálra a kötéseket. Elkerülöd a nagy hőingásokat, nem igazán fog megdögleni. Ez pedig erősen használatfüggő. (Mennyit, hogyan, milyen körülmények között.)
Ha már notis szervízes összejövetel... Gondolom nem kell különösebben elmagyarázni, hogy mikor hoznak egy gépet, akkor arra mindig vigyázva volt, még akkor is, amikor látod, hogy kb csak kamionnal nem hajtottak át rajta.
És igen, van gép, ami ezt jobban, van, ami kevésbé bírja. Viszont nem ettől lesz valami típushiba, avagy sem. Persze, nézhetjük úgy is, hogy amelyik gépben csavarozva van az optibay, ott nincs ilyen "típushiba", mert nincs ami letörjön az "asztalon állásban".[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz kemotox #85885 üzenetére
Venti felpörög, de leáll.
Az amúgy teljesen normális szerintem, hogy a legelején felpörög, majd úgy tűnik, hogy leáll (és utána csak terhelésnél indul meg észrevehetően).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz kemotox #85882 üzenetére
Én lecsekkolnám újra, hogy rendesen az alaplapra van-e dugva a hűtőventi csatlakozója, valamint ugyanezt ellenőrizném a kijelző szalagkábelével, valamint a szalagkábel-inverter kapcsolódást szintén.
(Újra) szétszerelés előtt azt is megnézném, hogy külső monitorra dugva is "zizis"-e a kép.
A hibaüzenet, amit kapsz, nem azt jelenti, hogy lemerült a CMOS elem (ezek azért 8-10 évet legalább ki kellene, hogy bírjanak), hanem azt, hogy mivel le lett húzva szerelés közben (gondolom), a T420-ad elfelejtette a dátum-idő beállításokat. F1-gyel be tudsz lépni a BIOS-ba és be tudod állítani.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kemotox
addikt
válasz kemotox #85881 üzenetére
Új fejlemény! Bocsi a dupláért, de nagyon kivagyok. Előzőt még vonaton írtam, de ahogy hazajöttem eszembe jutott, hogy kipróbálom akksi nélkül, tápról közvetlenül. Nemtom, hogy ezért, de most nem volt annyira "zizis" a kép bekapcsoláskor, és el tudtam olvasni az errort.
Real Time Clock error. Most akkor csak tényleg szimplán lemerült az elem? Vagy ez lehet mástól is? -
kemotox
addikt
-
Tim82
félisten
válasz kemotox #85816 üzenetére
Lenovo Thinkpad T420/T420i Hardware Maintenance Manual (direktlink, pdf, kattintásra letölti), doksi saját oldalszámozása szerinti 97-100. oldal érdekelhet Téged kifejezetten.
-
Kristof9094
senior tag
válasz kemotox #80236 üzenetére
De ez a driver 2012-es és a lenovo support oldalán van...
Istenem, pedig pont Win7-ről lett váltva...
(#80237) metal01
Remélem megosztja velem a megoldást...
Esetleg tudja valaki, hogy ez a hibaüzenet mire utalhat?
[ Szerkesztve ]
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
RoboGuru
tag
válasz kemotox #80105 üzenetére
Én is elhagytam már valamikor, viszont elég szoros így is. Külön nem hiszem hogy belehet szerezni csak az alsó burkolattal egyben. Rakj az ODD egyik oldalára szigetelőt, vagy ragasztható párnácskát! Vagy bontóban még körülnézni (Plastic Lid Catch from a Lenovo)
[ Szerkesztve ]
www.rendszerguru.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest