- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Kifogás van
Videós útmutató szereléshez van [link]
Egyébként valami pc boltba vagy szerzizben valószínűleg meg tudják csinálni, ha néhány ezrest rászánsz.
Nekem akkor ment 90 fok fölé, amikor már nagyon koszos volt a hűtő és a venti. Persze környezeti hőmérséklettől is függ, azért 80 alatt szokott lenni (T7100, T7300, T8300 procikkal használtam már).
T61 akku kapcsán ma reggel ilyesztgetett az utángyártott, amit nemrég vettem. Azt jelezte, hogy meghalt. De most meg megint jónak tűnik. Lehet kontakthiba volt valahol. Remélem nem csinál rendszert belőle.
-
-
xcds
őstag
Ha megvan a max szorzó, akkor ki kell venni előle a pipát, tehát ilyenkor az egyel kisebb szorzó lesz a max stressz tesztnél és ugyanúgí próbálgatni egyre kisebb feszekkel. ha ez is kész, ezt is kikapcsolod és mész egyel lentebb. A super lfm-en bírnia kellene elvileg a legkisebb feszt is, érdemes használni. Az ida nem fontos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na próbálgatom a programot, jelenleg a max szorzónál lévő feszt tesztelem. ( 0.9375V és más így 15 fokkal hűvösebb a gép, Prime95 2 órája megy)
Kérdésem az lenne, hogy ha most a max szorzónál megtalálom a lehető legalacsonyabb feszt, akkor már csak annyit kell csinálnom hogy csökkentem a kisebb szorzóknál is a feszt majd tesztelek? Vagy van még valami más is?
SuperLFM and IDA szorzóval érdemes foglalkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest