- Házimozi belépő szinten
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
flintnovik #123181 üzenetére
Volt gépem ami alaplapos lett a tuti akku miatt. Mivel nekem ezek olyan gépek amim konkrétan gyűjtői darabok, bele nem rakok ilyen szemetet.
-
válasz
flintnovik #123181 üzenetére
Nálam a jó nevű Greencell akkunál olvadt meg az akkun a töltőelektronika fölött a műanyag. Refundoltak, de nagyon nem oké. (T60).
Rá kell hibázni hogy jó legyen, az biztos.T42-ben van egy ősrégi utángyárottam, aminek még típusa sincs, csak azt írták rá, hogy mibe jó. Gép felé Sanyoként jelenti be magát. Abban már nagyon sok ciklus van, tizensok éves, és egy órát el lehet rajta Vice Cityzni.
Pedig szerintem az előző tulajt nem érdekelték töltési küszöbök és egyebek.
Van ehhez a géphez gyári Panasonicom is, az is jó még mindig. Illetve T60-ba is van Panám, az is pöpec, de ugye a Pana cellások legendák voltak tizenéve, nem véletlen.Illetve most az X201t-be is sikerült jó utángyártottat vennem, meglátjuk hogy bírja, egyelőre egy hete mennek bele a ciklusok és nem tapasztaltam problémát.
Szóval totál szerencsejáték, az első pár ciklusnál célszerű ott lenni a gép mellett és nézegetni, mennyire melegszik az akku, nehogy olvadjon, poroltó sem árt ha van kéznél
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest