Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Tikakukac #122589 üzenetére

    Idéznék a korábbi #122557 hozzászólásomból:

    "Korábban már írtam kicsit részletesebben hogy miként került hozzám és hogy mit bővítettem benne, most összeszámoltam hogy minden kiadást figyelembe véve, mennyiből sikerült ezt a notit összehozni.

    61465 forintból - viszont így vadonatúj a billentyűzete (ami francia kiosztás, de már átmatricáztam :)) ) a hozzá kapott HDD egy külső USB házban mellé van csatolva, frissen vásárolt 256 GB-os SSD és 8 GB DDR4-es RAM is van benne."

    Te még mindig látsz kivetnivalót benne? Technikailag a megvétele idején csak a billentyűzete volt kikapcsolva, esztétikailag már akkor sem volt semmi baja, sem ütésnyom vagy karcolások nem voltak rajta. Igaz 4 GB Ram volt hozzá és a személyes kérésemre HDD.

    Utána vettem bele az SSD-t és a nagyobb méretű Ramot (a 4 GB-osat eladtam a HDD külső házba került) és most vettem hozzá a billentyűzetet ami számomra lényegtelen hogy angol, magyar vagy éppen francia mivel mindenképpen magyar kiosztásra és nyelvre van állítva mind a Win10 és a Lubuntu Linux is - egy kis átmatricázásba meg senki sem halt még bele. :D

    Így most van egy kvázi felújított gépem, zsír új háttértárral, Rammal, billentyűzettel és korához képest jó állapotú készülékborítással. a belső akkumlátor elhasználtsága is 32% ami korához képest szerintem megintcsak jónak mondható.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák