- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
SteveAd #111457 üzenetére
Akkor még egyszer.
Az garantált, hogy azon kártyák, amelyek FRU-ja szerepel a T510 HMM-jében, működnek a T510-ben (mindegy, melyik kiszerelésű, kiépítésű T510-ben, de működni fognak), valamint szinte biztos (de nem 100%), hogy azon típusú kártyák is (más FRU-val is akár, de ugyanazon generációs Thinkpad-ekből - T510 esetében mondjuk W510, T410, X201, L412), amilyenek a HMM-ben szerepelnek.
Az N6205 egyik eset sem, sem FRU, sem típus alapján.
Én amúgy megcsináltam volna a whitelist-mentes BIOS feltételét, úgy azért kissé több lehetőség van.
-
barnam_
nagyúr
válasz
SteveAd #110536 üzenetére
Lehet hogy én is félreérthetően fogalmaztam, de elvileg az is egy kamera
FRU-t továbbra sem találtam hozzá, csak Ebay-en 1db találatot. Maga az eszköz működhet, csak kérdés hogy a palmrest szalagkábelén van-e neki csatlakozó (valószínűleg van).A színprofil is jó ötlet, egyelőre ezt kipróbáltam, és jobbnak tűnik, kevésbé túlszaturált.
#110535 FoxiestFox: nem csalódtam
A gépelés szvsz jobb, a kiosztás nem (nagyon hiányzik a külön PgUp/PgDn/Home/End blokk). -
barnam_
nagyúr
válasz
SteveAd #110523 üzenetére
Ha már kalibrálás (W530, de a szóban lévő FHD panellel, pontosabban B156HTN01.1):
Az én gépem sajnos kalibráló nélküli, de a palmresten megvan a lyuk (ilyen mint a képen). Lehet a kamerával bővíteni, vagy teljesen új palmrest kell?Az eddigi T420-hoz képest ég és föld a különbség, fura egy olyan Thinkpad LCD-t nézni, amin vannak színek
De egy normál "lakossági" IPS monitorhoz képest valóban túltolt a színhőmérséklet. Youtube meg 3D játékban jól néz ki, de irodai feladatokra, vagy böngészésre kicsit sok. Ha számít, a ThinkPad Monitor INF File telepítőt felraktam - de driverek nélkül is sok a szín.
Viszont kövezzetek meg, de nekem ez a billentyűzet jobban bejön gépelés szempontjából, mint a T420-é. Még egy dolog, ami érdekesség: 100 Mhz-el magasabb órajelen megy + 2 mag (i7-3840qm - i7-2620m), mégis halkabb és hűvösebb, mint a T420. Gondolom nagyobb a hűtő, és ha nem csinál semmit a +2 mag, akkor nem lesz melegebb. Persze turbóval dokkolóban ez is képes megfőzni a procit.
-
-
-
-
-
vicze
félisten
válasz
SteveAd #104663 üzenetére
A Sanyo felvásárlása után minden Sanyo termékből Pana lett.
Itt van előttem a Pana FRU aksi (2013) és Sanyo gyártmány a cella, ahogy Sanyo-t is írnak a programok. Nem létezik olyan modern aksi, ami Panasonic azonosítóval rendelkezik. Akár még Tocad(Sanyo-nak van riportolva) is lehet ami Pana bérgyártó.
Csak azért írom, hogy nehogy meglepődj és azt gondold hogy átvertek mert Sanyo-t ír. -
Papooo
senior tag
válasz
SteveAd #104320 üzenetére
Egy munkatársam kissrácának kellett volna a gép, ami elsődlegesen hiperoccó "gémör" (nem röhögni! amd e1 procis laptopot is láttam már gamernek hirdetve) lett volna, amit 35-ből kellene kihozni
A játékokra, amivel játszik, bőven elég a teljesítménye, a bibi az, hogy legalább egy órát (max fényerőn, max teljesítény energiaprofillal, wifin keresztül yt videolejátszással számolva) bírni kéne kanóc nélkül is.
25-ből meglett a gép, és még 10 maradt a keretből, így az eredeti akksi beszerzése már nem fér bele. -
totron
addikt
válasz
SteveAd #103790 üzenetére
Itt is van T60, 1× majdnem eladtam, végül nem és már nem is gondolok ilyesmire. Jó visszatérni néha a világbajnok billentyűzetéhez. A hardcore szakik majd megéneklik hány fajta billel is létezett a típus. Szerintem ez az a történet, amikor nem adnának eleget ahhoz, hogy jó szívvel odaadd.
-
Tim82
félisten
válasz
SteveAd #103787 üzenetére
Némi értéke az IPS paneles (4:3 15", 1400*1050 vagy 1600*1200 felbontású kijelzős) T60/T60p-knek van.
De amúgy a fórum Lokál szekciójában van a noti beárazós topik, ha megvannak a konkrét specifikációk, oda érdemes elzarándokolni.
Előre szólok, hogy amúgy szakmai topikban, mint ez is, nem hirdetünk, az Alapelvek kifejezetten tiltják (nyilván nem ezt tetted, én is csak preventív jelleggel említem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest