Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
Benoe77
üzenetére
Amikor Gabesztől vettem az első gépet, akkor még azt sem tudta, hogy ki vagyok és még is belement hogy elhozza a munkahelyemre a notit.
Jól át is b@szhattam volna.Igaz hogy én használt lapit vettem tőle (pl. T43), de olyan makulátlan volt hogy még én is pislogtam.
Lehet, hogy ha nem irkáltál volna mindenféle negatív hozzászólást, akkor már rég közös nevezőre jutottatok volna.
Hozzáállás kérdése az egész.(#9707) lapa...azért ezt a csodálatos óriás GPS megoldást megkérdezem a baleseti helyszínelő cimborámtól, hogy mennyire legális. Mert azt tudom hogy a KÖHÉM rendelet szabályozza, hogy a szélvédőt szabadon kell hagyni hogy a holtteret csökkentsük. Pl. a hátsó szélvédőre sem szabad matricát ragasztani....ezért is büntetnek.
Nem kicsit balesetveszélyes lapival navigálni, főleg ha a sofőr egyedül van.
Gondolom légzsák sincs az anyós oldalon. Abba bele sem merek gondolni, hogy egy hirtelen fékezésnél az anyósülésen ülőnek vagy az arcát összevagdalja a kijelző, mert belefejel.
Navira ott van a a PNA, vagy a PDA...szerintem.
Ne vedd szurkálódásnak a dolgot.
-
válasz
Benoe77
üzenetére
Szerencsére mcroberto segítségével sikerült megoldanom a problémát. így már végre egy teljes értékű notebook tulajdonosa vagyok.
Az érdeklődőknek mondom, hogy ezt a fajta BIOS jelszót, sem az elem kivételével, sem a BIOS frissítésével nem lehet kikódolni. Ha nem vettem volna észre időben, még ma is azt hinném, hogy egy teljes értékű notebook tulajdonosa vagyok.
Úgyhogy mindenki ellenőrizze le, nincs-e ilyen módon levédve a gépe.
Anyagi kár: 230km útiköltség és a kikódolás díja.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Prestige 14 AI Evo C1M
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Asus Zenbook UX333FAC Screenpad 13" i7 10.
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest