-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
buherka
üzenetére
értem amit írsz, de ezek nem jellemzőek a konkrét esetben. a miértek röviden:
-a sofór egyszerűen nem tudja használni a képernyőt, mert oldalra túl messze van, és túl meredek a betekintési szög. nem is ez volt a terv.
-nagyjából ugyanebből adódóan a sofőr szinte az élét látja a képernyőnek, pont az A oszlop előtt. holtteret nemigen csinál.
-ha most kiszámolnám a holtteret notival együtt, akkor még mindig minimális szám jönne ki. fogalmazzunk úgy, hogy ha a kiszámoltnál nagyobb holtterű autókat betiltanánk, akkor még mindig csak ez meg a csuklós ikarus maradna az utakon.
-természetesen nincs légzsák. az anyósülés előtti hely annyira nagy, hogy gyakorlatilag nem érem el a billentyűket. ha valaki egy baleset közben eléri a notit, akkor ott vagy a biztonsági öv szakadt szét, vagy emberünk. de mindkét esetben nagyobb gond a közvetlen a noti mögött figyelő szélvédő. meg az azonnali baleseti halál.
#9738: lájkolom.
-
válasz
buherka
üzenetére
Várjunk csak, én először neki szóltam, hogy valami gond van, csak miután elutasított írtam a fórumra, és ezt neki is jeleztem előre. Nem érdekelte.
Szerintem is hozzáállás kérdése az egész. De ha úgy érzed be vagy csapva, szóváteszed, legalább azért, hogy mások tanuljanak belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest