-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Penguin95
üzenetére
De legalább lett sikerélmény, ha még véráldozat és meghajlítás árán is
Mondtam, hogy az alkohol segít, csak türelmesnek kell lenni, mindig csak egy keveset juttatni közé, várni, amíg oldja. A damilozást is lehet több oldalról bepróbálni, mert azt értem, hogy egyik felén csak egy centit vitte, de másik oldaláról ha vitt volna fél centit, már könnyebben leszedted volna. Vegyíteni is lehet a kettőt, egy kis alkohol kezelés minden oldalról, majd egy kicsit vársz, hogy hasson, aztán damilozgatsz jobbra-balra, ha elakad, akkor megint alkeszkodsz, ha etilalkohol, akkor mehet egy kevés a gallér mögé is, hogy a feszkót oldja a mesterben
Hőfokok mennyivel lettek jobbak az új pasztával? Milyen pasztát tettél rá egyáltalán?(#96002) bzolika10: ha jó a TN paneles kijelző is, az eBayről vagy hasonló helyről nem olyan drága, már 20 ezer alatt is lehet lőni. Ha viszont kell az IPS, akkor azt elég nehéz normálisan venni, ott már kő keményen kell belenyúlni a zsebbe, olyan szinten, hogy meg sem éri, mert drágább lesz a kijelző, mint amennyit a gép ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mondtam, hogy az alkohol segít, csak türelmesnek kell lenni, mindig csak egy keveset juttatni közé, várni, amíg oldja. A damilozást is lehet több oldalról bepróbálni, mert azt értem, hogy egyik felén csak egy centit vitte, de másik oldaláról ha vitt volna fél centit, már könnyebben leszedted volna. Vegyíteni is lehet a kettőt, egy kis alkohol kezelés minden oldalról, majd egy kicsit vársz, hogy hasson, aztán damilozgatsz jobbra-balra, ha elakad, akkor megint alkeszkodsz, ha etilalkohol, akkor mehet egy kevés a gallér mögé is, hogy a feszkót oldja a mesterben