- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen egeret válasszak?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ruhát azért hordasz?
ha a ráfordított időt is nézzük azért nekem is volt olyan cuccom amin bukdácsoltam, meg bukdácsoltam máshol is, idő kérdése valahol úgyis buksz, kicsit/nagyot/még nagyobbat, felesleges ezen rugózni. Kenyér amúgy jó példa, fogalmam nincs mennyi az ára, legyen pl 200ft, ha odajönne valaki hogy eladná 1ft-ot nem adnék érte, ég tudja mit csinált vele
de mondjuk telefon is ugyanez, lehet havonta eladni/másikat venni, akkor talán nincs bukta, csak fél életed rámegy. Ruha? Veszel egy nike cipőt 20-ért, add el aznap 15-ért akkor már ügyes vagy
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Oké... De remélem beleszámoltál minden időráfordítást is, mert ugye az idő is pénz....
Másfelől, ha mindennel csak nyertél, akkor hol a gond?
Én megvettem egy éve 90K-ért a T420-am, ma már ugyanez 20K-val olcsóbb, de nem igazán érdekel, mert nekem egy éve van gépem, és egy éve remekül működik.
Nekem nem is állt szándékomban kereskedni vele, mert többet bukok az idegeskedésen meg az időveszteséggel, mintha csak használnám.
Ha használtan veszed a tartós fogyasztási cuccaid is csak megy lefelé az értékük, csak talán nem akkora a szakadék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- HYPERX ALLOY FPS mechanikus billentyűzet - Cherry MX RED
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ha a ráfordított időt is nézzük azért nekem is volt olyan cuccom amin bukdácsoltam, meg bukdácsoltam máshol is, idő kérdése valahol úgyis buksz, kicsit/nagyot/még nagyobbat, felesleges ezen rugózni. Kenyér amúgy jó példa, fogalmam nincs mennyi az ára, legyen pl 200ft, ha odajönne valaki hogy eladná 1ft-ot nem adnék érte, ég tudja mit csinált vele
de mondjuk telefon is ugyanez, lehet havonta eladni/másikat venni, akkor talán nincs bukta, csak fél életed rámegy. Ruha? Veszel egy nike cipőt 20-ért, add el aznap 15-ért akkor már ügyes vagy
Én megvettem egy éve 90K-ért a T420-am, ma már ugyanez 20K-val olcsóbb, de nem igazán érdekel, mert nekem egy éve van gépem, és egy éve remekül működik.
Nekem nem is állt szándékomban kereskedni vele, mert többet bukok az idegeskedésen meg az időveszteséggel, mintha csak használnám.