Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fungi
aktív tag
válasz
spuros
üzenetére
Asztali helyett kellemesebb használni a nagyobbat, /én T500-at használok otthon, x200-at utazásra,/
viszont sokat cipelésnél jól jön az x201 kisebb súlya.
Persze megszokható a kisebb képernyő is, amellett szol az i5 is, ha fontos az erő,
netre, torrentre elég a
a T400 is még,és abban tudsz procit cserélni erősebbre, de az megint költség persze. /Ssd még sokat dob a betöltésnél, általánosan gyorsabb, hangja sincs.../Mindkettő jó, kérdés mi a fontosabb.
-
válasz
spuros
üzenetére
Szerintem ez az 520M és P8600-as proci nem a leggyorsabb sebességben.
Én amióta T9600-as CPU-t használok azóta meg vagyok döbbenve hogy mennyivel gyorsabb lett az egész gép.
Nekem előtte P8400-as volt, ami úgy szinte egy P8600, szóval..
Én keresnék egy komolyabb procis gépet.Nekem nagyon lassú volt amúgy a T400-am amikor megvettem bele ezt a HGST winyót és P8400-al, előtte a Seagate Momentus 160GB-os ami benne volt, na akkor az adta az ívet neki de ez a HGST valamiért jóval lassabb, de most a T9600-as cpu így hogy váltottam rá érezhetően nagyon sokat javult!
Szerintem még lesz bele 8gb ram + ssd és mostanában nem kell piszkálnom. -
Tim82
félisten
válasz
spuros
üzenetére
Mi a "nagy" Lenovo?
Oké, most már vannak linkek.
Nincs nagy különbség, de azért van érezhető fölénye az első generációs Core i5-nek, én legalábbis éreztem X200 (P8600) -> X201 (i5-520M) váltásnál. Amit vegyél figyelembe, hogy sok embernek kényelmesebb az 1440*900-as felbontás, mint az 1280*800-as (előbbi van a T400-nál, utóbbi az X201-nél). A kettő közötti súlykülönbség sem elhanyagolható, ha valóban sokat fogod cipelni (T400 kb. 2,2 kg, X201 kb. 1,6 kg, mindkettőnél 6 cellás akkut feltételezve).
Mindennapi használatra mindkettő jó lesz még egy-két évig valószínűleg, nem fogod őket lassúnak érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Path of Exile (ARPG)
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple MacBook
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest