- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
ennyiért ilyen konfigot nem fogsz tudni venni, még márkátlan gépben sem. ez tényleg nagyon jó vétel ennyiért, ha ilyesmi gép kell vagy ekkora a kereted, csapj le rá.
a T530 anyagminősége már szar, ha megreped a burkolat, ne lepődj meg. de ezek már ilyenek, gariban cserélteted és kész, csak macera, elsőre is lehetne jobb anyagból. de ne aggódj, a gép amúgy masszív és rendesen össze van rakva, csak az akkut kell kiékelni, mert lötyög. meg mondjuk nekem pár hónapnyi alig használat után elfosta magát az aksi. ja meg alaplapcsere volt mert leszakadt róla az egyik csatlakozó. kínai, de a többi is, mondom, macerás de azért nem annyira rossz.
-
Mysoft-nál 316K-ért adják az alap konfigot. 1 hete rendeltem onnan...
A kezdeti buzulás után a helyére került minden program a 8.1-en. Megy mint a zsírozott villám... Minden működik, csak ezt-azt kézzel kellett bekurblizni. Szerintem fasza gép.

40-es helyett választottam. Nem tökéletes, de jóval kevesebb vele a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook S15 M5506WA 15.6" 3K OLED Ryzen AI 9 365 Radeon 880M 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Logitech z5500 5.1
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest