Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz azbest #64986 üzenetére

Inkább ilyen:)

Peet91: Jobb az, van benne szénsav:D Én is toltam egy időben amikor 12 óráztam, volt hogy kettőt is éjszakásban egy műszak alatt. Nem marta a gyomrom, bírja az a HP-t is nem hogy ilyet:) Reggelre mondjuk érdekesen éreztem magam..de aludtam egyből a buszon.

CharlieDrop: De én alszok tőle:) Jó múltkor 65 gépet telepítettem, este 6kor már kész voltam velük. 2 monster volt a napi reggeli-ebéd. Este aludtam mint a bunda:). Koffein meg taurin nincs túlzottan nagy hatással rám, bár taurint sokkal jobban megérzem.

Aethelstone: Nincs két egyforma cpu, ki kell tapasztalni. 1.15-1.2V körül bírnia kéne a max órajelet. De lehet tudja 1.1V-on is, de az is hogy csak 1.25-ön. Beállítod, menjen böngésző, prime, 5 percen belül BSOD ha kicsi a fesz, lehet tovább próbálkozni.

szerk: És a Throttle Stop nevű programot ajánlom hozzá, jobb mint az rmclock, azt már ezer éve nem használom. Win séma legyen max performance, mert különben nem alkalmazza a beállított cpu feszt. Én személy szerint hálózatról mindig a maximum performancet használom egyébként is, cpu órajele meg mindig fixen a legmagasabb. Ha épp csak netezgetek alig melegszik jobban mintha minimal órajelen menne. Cserébe nincsenek mikro laggok amikor ugrál a cpu frekije.

Új hozzászólás Aktív témák