- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Igen ott neztem. De mar alapbol mikor szétszedtem megnéztem mi van ott és csak egy ilyen gumi tömités gondolom hogy a por ne menjen be. de maga ez a sim tarto/olvaso nincs benne. ugyhogy ezt is venni kell... eléggé budget modellt fogtam ki. kb semmi nincs benne. :S Persze nyilvan mikor vettem nem szedhettem szét hogy belenezzek.
Chaser: Köszönöm. És a kijelzöt is. Sikerult kicserélnem, és nem mardt meg egy csavar sem feleslegesen
. Mondjuk a kijelzö takaro elsö része ugye az a vékony keret körbe fent valamiert nem pattan össze. lehet letört belöle a kis fogacska pedig nagyon ovatosan szedtem szet. majd rakok ra egy kis ketoldalas rakasztot egy csikban, amugy is volt rajta olyan, alig birtam szetszedni. de most egyelöre megvarom az antenna zsinort ugy is akkor megint szet kell szedni az egesz mindenseget.apropo: a baloldali zsanernak a bal szelen milyen csavarnak kellene lennie? Csak mert nekem ott nincs semmi és ugy erzem eléggé kotyog is. 2 lyukat lehet ott latni anelkul hogy barmit szetszednek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- Razer Blade 16 (2025), 16" 2K OLED, Ryzen AI 9 365, 32GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 5070
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Mondjuk a kijelzö takaro elsö része ugye az a vékony keret körbe fent valamiert nem pattan össze. lehet letört belöle a kis fogacska pedig nagyon ovatosan szedtem szet. majd rakok ra egy kis ketoldalas rakasztot egy csikban, amugy is volt rajta olyan, alig birtam szetszedni. de most egyelöre megvarom az antenna zsinort ugy is akkor megint szet kell szedni az egesz mindenseget.