- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketekkrcsn
csendes tag
válasz
tototos
üzenetére
Sziasztok!
tototos: Én Lenovo T420si-t használok (Windows 7-tel, gond nélkül), telepíteni ugyanolyan sorrendben szoktam, mint Francia91. A Windows Update-n keresztül soha nem telepítek a vashoz tartozó meghajtóprogramot, mert összeakadhat a SU-tel. (Saját tapasztalat és fórumbejegyzések alapján írom.)
Egy érdekesség a két grafkártyával kapcsolatban (bár lehet, hogy csak nekem nem volt triviális):
Vannak programok, amik akkor is a külső kijelzőn akarnak megnyílni, amikor az már nincs csatlakoztatva. Ilyenkor a tálcán ha rákattintok az ikonjukra (ezzel aktívvá téve az ablakot) és megnyomom az egyik <Windows gomb> + <nyíl> kombinációt, az ablakot az aktív képernyőre tudom csalni.Ugyanez advanced szop@tásként:
Vannak programok, amik csak egyes felugró ablakokat akarnak megjeleníteni a külső kijelzőn, amikor az már nincs csatlakoztatva (én Ansys CFX-nél és ICEM CFD-nél tapasztaltam, de utóbbinál meg sem lepődtem
). Ezért a fenti kombót akkor is érdemes bepróbálni, ha egy parancs megkérése után - a kurzormozgást leszámítva - non-reszponzívvá válik a gép. -
metal01
őstag
válasz
tototos
üzenetére
Az SSD-t szerintem ne koptasd az újratelepítéssel, de ha van egy másik vinyód, azon megpróbálhatod. Először a windows, utána közvetlenül az összes windows update, majd utána a SU.
De előtte én legóznék egy kicsit a régebbi switch driverrel. Hátha valamelyiket megeszi, és működni fog. Max. azt nem frissíted le ha feldobja az SU később.
-
Francia91
veterán
válasz
tototos
üzenetére
Én így telepítek mindig, eddig sosem volt gond:
1. Windows
2. Vírusvédelem (Windows tűzfalat és Defendert előtte letiltom teljesen a szolgáltatások közül)
3. System Uptade, majd ahogy feltelepül, egyből leszedetem és telepítem vele a drivereket
4. Windows Uptade --> itt le akarja szedni az Intel 4500MHD driver-ét is, de kilövöm a listából (Választható frissítések között van), mivel ilyenkor már fent van a Switchable Grpahic Driver
5. Egyéb programok
6. Ezután, ha gondolod, az ATI-ra már rá lehet frissíteni, az nem okoz gondot neki
Új hozzászólás Aktív témák
- VivoBook F515EA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- Asus TUF F15 FX506 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7740 17.3" FHD IPS i9-9980HK Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

). Ezért a fenti kombót akkor is érdemes bepróbálni, ha egy parancs megkérése után - a kurzormozgást leszámítva - non-reszponzívvá válik a gép.