- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
Az igényeim jelen pillanatban kielégíti a HP 8510p-m, persze, némi upgrade időközöben megtörtént (SSD, 4GB RAM) így most villámgyors az SSD-nek köszönhetően. Bővebben kifejtve, nem elsősorban azért veszek új laptopot mert ez már nem felelne meg, hanem édesanyám laptopja adta be az unalmast, és ha már így alakult, neki tudom adni a HP-m.
Szóval elsősorban amire használom az Adobe Illustrator, Dreamweaver, Photoshop,... (ezekkel bőven elboldogul a jelenlegi konfigom is, abszolút gyorsan). Inkább a kérdés az, hogy 2-3 év múlva milyen igényeim lesznek, amire most nem tudok felelni, épp ezért veszek mindig aktuális bc csúcsmodellt, hogy ne kelljen törni a fejem majd akkor egy új gép vásárlásán.
Persze ugyanilyen fontos a tartósság is: nem kötöm sem az autó után, sem a kutyának nem adom oda játszani, általában értekezletekre cipelem magammal, táskában természetesen. Ami azért nem árt, ha időnként egy-két leesést elvisel, a HP-m már esett le asztalról, székről, kőre, fapadlóra és még csak a nyoma sem látszik. Ugyanígy fontos hogy ne kopjon a burkolat, a gombok, a HP-mon még csak nem is fényesedett ki sehol sem a kasztni, ez azért alap elvárás lenne az új géptől is.
Ami a játékokat illeti, keveset játszom, de ennek azért betudható a nem épp erős GPU is, ami a laptopomban van (amikor vettem bőven megfelelő volt). Szempont volt anno az is hogy némi game fusson rajta. Szóval most is vehetjük fontos tényezőnek, de túlzásokba sem kell esni az új laptopot illetően.
A kijelzőt tekintve egyedüli szempont hogy ne legyen fényes, a felbontás nem érdekel.
Szóval nagyjából összefoglalva ez az, amit elvárok. És mindezt összevetve jutottam a T530-hoz.
Shatterstar: nem akartam elhinni amikor megláttam. Ez borzalmas
A T530 azért lenne jó nekem, mert (számomra) minden szempontból megfelel.Egyre inkább úgyfest hogy a T530 lesz a befutó
Köszönöm nektek a tanácsokat 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- Razer Blade 16 (2025), 16" 2K OLED, Ryzen AI 9 365, 32GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 5070
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A T530 azért lenne jó nekem, mert (számomra) minden szempontból megfelel.
Köszönöm nektek a tanácsokat