Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ielektros

senior tag

válasz brekiisti #43242 üzenetére

Nem viccelek gyors volt. Jo persze tuloztam valamelyest, de nem volt 10 percnel tobb. Ebbe nem szamolom bele a beszelgetest (3 mondat) meg a papir alairast. De amugy a Vostro 3550-ben tenyleg menne egy tempos tizes alatt ha belehuzok. Pl TP-ben tobb lenne az biztos. Bar nagyon szeria fuggo.

A 3550 -rol a Palmrest-et kb 2 perc leszedni csavarozassal egyutt. Utana mar csak hmm ha jol emlekszem, 1 szalagkabel, antenna csatik, display csati. Talan 1-2 csavar de megnem mondom most. Otvar egyszeru a belseje. Hamar ki is szerettem belole. Nem rossz masina volt, de nagyon kopott es kezdett nyekergosse, lazava valni. Kulturalt hasznalat mellett is ugy nezett ki fel ev utan mintha 3 eve gepelnek rajta. Sokat hasznalom, de nagyon vigyazok a masinakra. Tisztak, nincsenek dobalva.

Es itt jon amit mar emlitettem. A W520 is nagyon gyorsan kopik. Aprilisi gep. Minden gomb fenyes, tapipad kozepe csillog. Nagyon csunya. Ott enne a fene, de rossz erzes tapizni ugy hogy a kozepe fenyes, szele meg erdes. A T61 4 ev hasznalat utan nem nez igy ki.

Új hozzászólás Aktív témák