- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
_Lezly_
üzenetére
Teljes type-ot és serialt ha adsz (privátban) akkor többet tudunk mondani. Mert megnézem milyen cuccok vannak a gépben.
X120-ból van olyan ami single core CPU-val és asszem valami régi GMA-val szerelt konstrukció.
Azzal nem is fog menni az 1080p, mert ahhoz van bika proci kell (Core2Duo) vagy új generációs VGA (DX10+). -
azbest
félisten
válasz
_Lezly_
üzenetére
Úgy érted akadozik?
nincs tapasztalatom a konkrét típussal, de ezeket tartom valószínűnek:
- a video driver régebbi (talán cd mellékletes vagy előre telepített), az aktuális catalyst csomag 11.8, szerintem sok javulást tud hozni.
- a flash 10.3 verzió környékén tart, esetleg ha régebbi van fenn, az lehet még nem ismeri.Én még hd3200-as integrált videóval próbátlam, azzal egész jól ment minden. A te gépedben sokkal jobb már ez, csak az újdonsága miatt még lehet nem minden zökkenőmentes. Bár a flash a procit is terheli, nem tudom, hogy elég -e hozzá az egymagos, de szerintem mennie kéne.
--
A t61-es utángyártott ventikkel van valakinek tapasztalata? Ahogy nézem 18 lapátúak az ebay-esek, de a notiban 24 lapátos van (ha jól számoltam). Fru-t a lenovonál néztem (7661CH8 -> 42W2460), mert komolyabb bontás nélkül nem látok ilyet a hűtőn. Billentyűzetig bontotam, kifújtam a port, így sokat enyhült a zörgése és jobban is hűt, de lehet nem árt előrelátóan megrendelnem egy tartalékot. Könnyű a ventit cserélni? Képeken úgy láttam, hogy csak pár karom tartja a helyén.
szerk: azt hiszem ez eredeti, nem is sokkal drágább [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop Go 3 XK7-00030 (Bontatlan)
- Üzletből, garanciával, HP EliteBook 855 G8 16GB RAM/256GB SSD/FULL HD IPS kijelző/Win 11Pro
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest