- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
SpeedR #16109 üzenetére
Aham, hát próbáld ki lehet jó lesz. Egyelőre nekem most működik és mellesleg valószínűleg tényleg nem a kosz miatt van, mert nekem fél év után jelentkezett először a probléma és 90%-ban itthon van a gép velem. Enni meg nem szoktam felette az egyéb koszhoz meg kevés a fél év.
Sok sikert.Üdv.
MÁS:
Régen jártam már itt a topicba, ebből is következik milyen faxán össze vannak rakva ezek a gépek belsőleg, de sajna külsőleg még van mit fejleszteni. Na szóval csak azt szeretném megkérdezni hogy T510 mennyire van össze rakva külsőleg belsőleg? Mindig van széria hiba, minden gyártó, minden típusába.Köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Proxmox VE
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest