-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"Egy T460s/T480s memória bővítése túlzás nélkül mondhatom, hogy maximum 10 perc kényelmesen"
Cégekről beszélünk, ahol ez a művelet úgy kezdődik hogy beszerzés... Nem 10perc lesz, hanem hetek, rosszabb esetben hónapok.
Beszerzés pedig nem a legolcsóbb Amazon találatot rendeli, hanem jobb esetben engedélyezett beszállítótól, rosszabb esetben csak Lenovo-tól.Szerintem végig zongoráztuk a DDR4 és DDR5-tel is a dolgot. Jelenleg Lenovo követi az árakat és a gyártói felár vagy nincs vagy minimális. Csak mondom, hogy volt már, hogy Lenovo-tól rendeltem RAM-ot, mert volt egy piaci kompenzáció (aka kártelezés), és Lenovo-nál a lassabb frissítés miatt olcsóbb volt. Egyszerűen nem olyan egyesszerű esz, hogy gyártótól minding szar venni, nem Apple.
"Egy T14 esetében szerencsétlen esetben több, mint egy órás szenvedés"
Én megoldom neked 3-5perc alatt, mérheted.Ha tudod, hogy hol mi van 0 probléma van vele. Illet érezhetően javítottak rajta még a T490 idején is, a későbbi gépeken már egyszerűbb volt. A T14 és utána nem hiszem, hogy sok gond lett volna, de lehet már csak gyakorlatom volt a T490-nel. Amúgy a T440-T480-at(minden közte) lényegesen rosszabb szétszedni a középső pöckök miatt, minding agyfaszt kapok tőle, szerencsésre egy idő után kikopnak.
Úgy vannak tervezve a gépek, hogy ha tudod mit csinálsz akkor 30percnél semmi se tarthat tovább, alaplap tart a legtovább a sok csavar és a csatakozók miatt, minden más elég egyszerű.
Nem tudom mi lesz a jövőben, Lunar Lake és utána, ha a CPU-ra lesz integrálva a RAM, és úgy néz ki elég standard lesz mobil fronton. Kösz Apple.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Flow Z13 Dobozos ÚJ GZ301VU I9-13900H 16GB ram 512 ssd RTX 4050 2560X1600
- Gamer laptop eladó teljesen új bekapcsolva se volt 2025.04.29 lett vásárolva
- Kedvező ár! Acer Aspire 5742 laptop (15,6/i3/3GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest