- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
vicze
üzenetére
igen, tudom, haverom is cserélte. de nekem bejön a 20-asok touchpadje.
nézegettem a modelleket, 15" is, de mindig arra jöttem rá, hogy teljesítményben nem sokkal lennék előrébb (kivéve a 4 magos i 7-eseket, azok majdnem annyit tudnak mint az asztali gépem), amiben előrébb lennék, az a kisebb fogyasztás/hosszabb üzemidő (de nagyon ritkán használom aksiról, útközben ott a tablet), illetve a jobb monitor. még egy 14" Thinpad Yoga meg tudna kísérteni, de igazából az is felesleges, van egy 10.1 note tabletem (2014), amire az érintőkijelző mega toll kellene, arra ez is jó.
haverom T4xx-t vett, érintő kijelzővel és ips panellel, de nem elégedett, mindig koszos a kijelző, meg alapból is olyan életlennek találja a wacom felület miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen scannert vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest