-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
válasz
kraftxld #51416 üzenetére
Off
Jó, nyilván képletesen mondtam, helyettesítsd be a kedvenc mobil operációs rendszered. Szóval arra a pár évre keresek PC-t, amíg tényleg mindenben (napi irodai munka, böngészés, média, Flash >> HTML5 legalábbis) helyettesíteni a - részemről - anything-but-android.
On
-
rgeorge
addikt
válasz
kraftxld #45101 üzenetére
Két dolog biztos nem egyezik a gyárival: a tépőzár és a töltőcsatlakozó színe. A kettő a gyárinál egyforma szürke, itt meg fekete + világosabb szürke. Ez nagyon arra utal, hogy nem eredeti. Nyilván a matricázást Csang vagy a szomszéd dzsunkás megoldja úgy, hogy gyárinak tűnjön. A súlynak is stimmelnie kellene, ha gyári, ebben a különböző beszállítók sem számítanak. Ráadasul a 92P1107 P/N egyérteműen utángyártott adapter P/N-je.
-
-
-
Gondwana
addikt
válasz
kraftxld #41431 üzenetére
Éppen átlegózni nem, egy kicsit macerásabb forrasztásos meló, meg ha egy picit ferdén forrasztod vissza a drótvéget, a mechanikai feszültség törheti el a fénycsövet, ha túlmelegíted, a cső gázösszetétele sérülhet - kiszelelhet, szóval vannak itt bőven lehetőségek... Ja, és az még egy történet, hogy a TN-panel fényáteresztőképessége eltérő, azaz fénycsőcsere után ugyanolyan hóka lesz a végeredmény.
-
azbest
félisten
válasz
kraftxld #40818 üzenetére
Ha az a kérdés, hogy elég erős-e az x3100 a nagyobb felbontáshoz, akkor az nem probléma. Külső fullhd kijelzővel használok ilyet, néha a saját 1440x900-asával egyszerre. Legfeljebb annyi "érdekessége" van, hogy ha a háttérben van egy videójátszás ablak akkor a fölötte lévő ablak görgetésekor a videót fedő rész kicsit késve gördül (aero mellett).
-
-
Gondwana
addikt
válasz
kraftxld #38466 üzenetére
Itt ugye, 1000EUR.
Hasznàlt 1 éves T520-at (2.2 helyett 2.0GHz, a többi pont ugyanez volt) többhavi hirdetés utàn 900-ért sikerült eladni (ràadàsul akkor is belterjesen) - úgyhogy ha munkàra lesz és nem rakòdik rà màs költség, szerintem még akàr meg is érheti a kiìrtat. -
válasz
kraftxld #37969 üzenetére
Jó helyen jársz. T520/W520 ami téged érdekelni fog... Tudom valaki kövez érte, de van pár alap bug ebbe a 30-as szériába ami miatt én nem tartom valami bestbuy-nak...A fenti kettő közül akármelyiket veszed nem valószínű, hogy melléfogsz...
Mint kifutó szériák, elég szűk a választék már sajnos...
-
buvartacsko
addikt
-
scarbantia
aktív tag
válasz
kraftxld #36436 üzenetére
Igen, csak 4:3-asból.
Egyetlen típusnak volt ilyen, az R50p 15"-nak.
De mivel az már elég régi, így rá szokták tenni a T60/T60p-re, ami szintén 15", asszem az utolsó. Viszont a T60 se egy izom, ezért a 14,1"-os T61/T61p alaplapját szerelik bele, meg talán a PC kártya csatlakozót és a hűtőt kell áttenni a T60-ba.Becenevén amúgy Frankenpad-nak hívják.
A T60-ba amúgy is szívesen tesznek T61-et, mivel a T60-asok nagy része S-IPS paneles, szemben a T61-esek TN+film paneljével. (ebben valaki erősítsen meg, nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tudom ott ritkább az IPS panel.)
És ha igaz, akkor a T60-asok kicsit még masszívabbak is. -
Grafirka
őstag
-
azbest
félisten
válasz
kraftxld #35130 üzenetére
Hát ja, sokat dob a gépen. Miután megszoktam a 256-os sata2-es samut a windowsos gépben, utána "kénytelen voltam" a másik linuxosba is egy kis 60GB-os Corsair Nova2 (sandforce)-ot betenni.
De a legdurvább az volt, hogy vadi új HP ProBook-ot lassúnak éreztem a hagyományos winyójával... a régi p4-es gépeinket meg pláne. -
Tikakukac
titán
válasz
kraftxld #34587 üzenetére
Nekem 2. vagy inkább 3. munkám a noti meg gépbuzera, ilyen extra dolgokra nem merészkedek. No igen, a tiszta munka. Na az ami nem nagyon lesz, ha így haladunk
dabgergo: A kérdés remek, integrált karira nem tudom. Mondjuk indulj ki verziószámból és keress régebbit guglizva. Ami nekem eddig ilyet csinált, az mind driver bugzás volt.
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
kraftxld #33999 üzenetére
Értem és kösz a felvilágosítást! Visszatérve a legnagyobb kérdésemre vagyis a Bios jelszóra: Akitől a gépet vettem még 2 hete azt mesélte hogy winchester cserével megoldható a jelszó törlés,közben hála nektek rájöttem hogy ez kamu
Az előbb felhívtam a tagot és most már azt mondta hogy egy teljes alaplap cserével ez megoldható. Nos ez mennyire igaz gyárekek? xD -
azbest
félisten
válasz
kraftxld #30093 üzenetére
Ma tettem be egy ssd-t a wide 14.1-es T61-embe. Szereti
T7300, 4GB ram, sata2 modbios, ahci mód:Ez egy Samsung 470 / PM810 (oem dell változat) 256GB. Az aprón lehet ilyeneket találni 50eFt körül (bár te NZ-be nem innen fogsz rendelni
).
Pont ilyen: [link]Remélem hamar megjön a hdd caddy, hogy betehessem a normál winyót is, mert a gagyi kínai usb keretem csak 30MB sebességet visz (hiába van rajta esata, de az is keresztülmegy a chipjén és így laassú).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest