- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi #13605 üzenetére
A héten voltam a szervízben.
Ott rádugtak egy saját vinyót / pendrive-ot. Azokkal az ott töltött fél óra alatt nem produkált semmilyen hibát.Van 2db 2,5" hddm, 2db 3,5 hddm, és pár pendrive, ebből 2-t próbáltam.
Jelenség: Rádugom, vagy megy egy darabig, vagy nem. Ha megy, akkor tudok írni olvasni, viszont egy idő után egyszercsak bontja a kapcsolatot, és nem megy.
Ha nem megy, akkor kap betűjelet, de csatlakozni nem tudok.
Ilyenkor általában a rendszer is lelassul.
Ha pedig lehúzom a rendszerről, akkor feljön egy ablak, hogy a lemez nincs formázva, akarom-e formázni. Még akkor is, ha előtte másoltam róla.
Ubuntu live cd alatt sem sikerült csatlakozni a vinyókhoz, és a gép kapott egy full recovery-t, és ekkor sem ment.Mind a hat eszköz tökéletesen működik több másik gépben.
A szervíz azt mondta, hogy mivel ott, és akkor nem jelentkezett a probléma, jobban járok, ha nem hagyom ott, mert ha nem jön elő a tesztelés alatt, akkor ki kell fizetnem a bevizsgálási vagy mifene díjat.
A gépet jelenlegi állapotában használni nem lehet.
A szervíz szerint rosszak az eszközeim, és azért nem működnek, szerintem meg a hiba a gépben van.Mit tegyek
-
BobMaster
senior tag
válasz
sbazsi #13598 üzenetére
szia,
Én a SmartService-hez hordok mindent, www.smartservice.hu, ugyanúgy XI. kerület, és nincs sorbanállás
-
Gondwana
addikt
válasz
sbazsi #13598 üzenetére
Tudtommal Neumann J.1-ben valamikor 11-12h körül szokták leadni az aznapi alkatrészrendelést a raktár felé (szintén XI. ker.), tehát olyankor gyakori náluk az aznapi határidős javítás, ha ebbe belekerülsz. Teljes alkatrészkupacot általában nem tart egyik szervíz sem (max. egy-két fődarabot ami valamiért megmaradt)
OOOO: Nálam az X32-ben 2db 1GB 400MHz CSX teszi a dolgát jóól (ugyanezek a modulok voltak próbálva T41-ben is, de oda elég lett végül 2x512 is)
-
Mac!
aktív tag
Kamera pedig nem túl gyakori azokban a gépekben, de ettől még lehet, szerencséd lesz. Főleg akkor, ha mondjuk a T410/T510-ben már széria lesz (az írni is tudó ODD-k is ezért kerültek a mostani gépekbe már, szerintem).
Attól, hogy itthon nem szokás, sok helyen árulják dokkolóval a gépeket. Egyébként itthon is láttam már olyan TP-et, amit dokkolóval árul a bolt. -
Mac!
aktív tag
Általában egyébként szokott nála lenni valamilyen gép, de egyszerre ritkán van többféle új. Ami általánosságban elmondható róluk, hogy a cégek által kedvelt igáslovak (T42, T43, T60, T61, T400, T500 - ezekre konkrétan emlékszem is), jó procival, viszonylag sok memóriával, kis vinyóval, integrált vidkarival, egyéb kiegészítők nélkül.
Jövő tavaszra már valószínűleg T410/T510 lesz nála, ha nem sürgős, akkor érdemes lehet azt is megvárni. -
Mac!
aktív tag
Mostanában jelentek meg a boltok polcain a Win7-es TP-k, így az ilyen beragadt/visszamondott gépekre még 1-2 hónapot tuti várni kell. Elég változó, hogy mikor kap szállítmányt, mivel itt ugye nem rendelésre történnek a dolgok.
A gari időből kiindulva ezek a gépek már jogosultak Win7 upgrade-re, a magyarosítás pedig megoldható, úgy olvastam.Most láttam egy srácot hirdetni aproneten X200-at simát és tabletet is magyar Win 7-tel, de nekem kicsit drágának tűnik az ajánlat. Illetve kicsit még korainak is tartom, a fent említett dolgok miatt, főleg úgy, hogy X200 tabletet Win7-tel nem láttam még boltban sem itthon.
TexT-BoY
Akkor én értettelek félre, ne haragudj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy ruhás topik
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest