- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19900 üzenetére
hát, akkor én már nem tudom, pedig működnie kéne
akkor menj be megint bios-ba és nyomj egy f9-et, majd f10-et
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19892 üzenetére
ott a képen az "excluded from boot order" lista, rámész a matshita dvd-re és megnyomod a billentyűzeten az x gombot, ezután bekerül a bootolható meghajtók közé, ott már tudod f5/f6-tal mozgatni
majd f10 és enter...
szerk: amúgy a gyári beállításokat f9-cel tudod behozni, de egyszerűbb ha felrakod a dvd-t a boot listára, különben mindent be kell állítani megint, feltéve ha voltak speciális igények
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19894 üzenetére
Bios menű: F1, utána nem kell enter, magától belép..
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19895 üzenetére
Majdnem, biosban a restart felirat alatt találod a bios defaultot, ha az megvolt, utána save, majd kilép magától!
-
válasz
LaptopSystem #19894 üzenetére
szoval amikor mondjuk F10-el kilépek a Biosból akkor elindul egyből az xp
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19892 üzenetére
Mikor kilépsz a bios- ból, amikor az escape gombot nyomod meg, ott lesz a load bios default felirat, többek közt a save bios alatt..
-
válasz
LaptopSystem #19891 üzenetére
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
LaptopSystem #19883 üzenetére
nyomj neki egy load bios default-ot
szerk. megelőztek egy jobb megoldással
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19883 üzenetére
x-et nyomj ha nincs a boot listán a meghajtó
-
válasz
LaptopSystem #19882 üzenetére
irja és fel is ismeri a biosban a meghajtót viszont az F5 és F6 ra nem reagál csak sipol
első helyen ugye a HDD VAN utána 1-8 ig üres majd az van kiírva hogy Excluded From Boot order az alatt -USB HDD majd az utolsó a meghajtó -
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19853 üzenetére
Ha csak HDD jön be, akkor optika van benne? Mert olyan nincs, hogy ne írná ki az F12 lenyomására a boot alatt, hogy csak HDD van, optika meg nincs?! Itt valamit rosszul csinálsz...
-
Gondwana
addikt
válasz
LaptopSystem #19853 üzenetére
BIOS-ban a bootnál F5/F6-tal emeld följebb az ODD-t, mert a vonal alatt van (Do not boot from...)
(Az ultrabay pöcke biztosan rendesen a helyén van?) -
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19849 üzenetére
Bekapcs, rögtön F12 nyom, na akkor utána lehet választani a boot sorrendet, hogy miről bootoljon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest