- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen TV-t vegyek?
- Meshtastic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
válasz
aclandiae
üzenetére
Hibakódot csak az asztali gépnél láttam win7 kékhalálkor(BlueScreenView alapján:0x000000f9). Azt már csak fejben kötöttem össze, hogy valószínű ugyanaz a baj, mert amióta nem használom laptopra kötve a mobilnetet, azóta megszűnt a probléma, az asztalin meg megjelent, mert most arra van rákötve. Ma már a lekapcsolásnál is előjött, pedig előtte sose. (HDD-ket csereberéltem benne, majd vissza mindent, de hogy ez min változtatott, azt nem tudom)
Laptopnál sose vártam meg a kékhalált, hanem hard-off kinyomtam. Viszont magától a laptop sose ment el aludni ha baja volt, az asztali gép viszont igen, aztán ha nem voltam ott, akkor kékhalállal lekapcsolt.
Bonyolult minden variációt leírni, de próbálj meg következtetéseket keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest