- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- RAM topik
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Ugyanaz a helyzet, mind debian alatt Fn+F7 vagy csinálta vagy Power Save Mode-ba kapcsolta a Dell monitor.
Sőt Ubuntu alatt nem tudtam elérni, azt hogy a notebook kijelzője kikapcsoljon és a Dell monitor más felbontással hajtsa meg, ekkor mindig Power Save fogadott

Próbáltam a System Settings-ből összekattogtatni és terminálból a
xrandr -d :0.0 --output DP2 --mode 1920x1200 --primary --output LVDS1 --off paranccsal, melyből a xrandr -d :0.0 --output LVDS1 --auto --primary --output DP2 --off parancscal váltottam volna vissza.Most teljes erőmmel DP kábelt keresek, ahol meg van szakítva a 20. PIN, de nem lesz egyszerű az eddig tapasztaltak alapján. Lehet, hogy felhívom Dell-éket és tőlük rendelek kábelt aranyáron.

Bye, Fifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő