- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Czézi
csendes tag
nem persze hogy nem. Probáltam egyedül meg probáltam 128assal párba öltve is meg lényegében mindenhogyan. de sehogy sem koser. Ami kicsit fura hogy aidával néztem a gépet és ott simán felismeri hogy az egy 512es IBM modulka:)), De semm más nem látja egyenlöre.
-
Czézi
csendes tag
nem fog kelleni marad igy és szarok bele. Ezt beszivtam de nincs idöm meg kedvem killodni vele, majd ha muzeális érték lesz eladom addig meg power on aztán game. tölem Zárhato
ui köszi mindenkinek a segitséget ésa hozzászolást -
Czézi
csendes tag
hát pedig ez nem lesz kicserélve szal marad igy. mert az 512 igy is megvan csak kellet hozzá egy 512 meg egy 256 os:C
-
Czézi
csendes tag
hmm... Más konstruktiv ötleteket is várok ám. pl 23 szor fujak a modulra és tegyem vissza ugy tuti jo lesz'' vagy valami hasonlo varázsigék jol jönnének...
-
Czézi
csendes tag
Nem uj a ram eleve használt volt. Több mint egy éves IBM gyártmányu modulka.. a lap meg most lesz 2 szal nem hiszem hogy csak enyni lenne.
-
Czézi
csendes tag
MSI MS6337LE5 alaplap 815EPT Pro lapkára van épitve, elvileg viszi mind az egy mind a 2 oldalas SDramot a manuálban az van hogy maximum size of memory 512Mb vettem hozzá egy 512 es modult és csak 256 nak látja. Ötlet hogy mnit lehetne vele kezdeni???
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Goddess of Victory:Nikke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Proxmox VE
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest