- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Czézi
csendes tag
nem persze hogy nem. Probáltam egyedül meg probáltam 128assal párba öltve is meg lényegében mindenhogyan. de sehogy sem koser. Ami kicsit fura hogy aidával néztem a gépet és ott simán felismeri hogy az egy 512es IBM modulka:)), De semm más nem látja egyenlöre.
-
_Lacos_
tag
Ugye nem a 256M-val eggyütt próbáltad csak ?
-
Czézi
csendes tag
nem fog kelleni marad igy és szarok bele. Ezt beszivtam de nincs idöm meg kedvem killodni vele, majd ha muzeális érték lesz eladom addig meg power on aztán game. tölem Zárhato
ui köszi mindenkinek a segitséget ésa hozzászolást -
Loha
veterán
Nekem van egy 512-es ram ami Tusl2-C-ben volt és 512-ként ment, de már van rá ajánlat...
-
tts
addikt
Hali - csak azért bátorkodom válaszolni, mert én rengeteg mérget nyeltem hasonló ügyben.
A tettes egy IBM NetVista Intel 815 alaplappal. Gyárilag 128 MB RAM - legalább Infineon - igazi, nem ''Mistral Infineon''. Bővíteni akartam - találtam ua. Infineont jó is volt felismerte. Két év - ismét bővíteni akartam - szereztem legalább 3 féle 2×256-ot, Infineont, egyiket sem ismerte fel, míg egy helyen megmondták, ne is küzdjek, 2×125 fölött semmit sem fog felismerni. Én abba is hagytam. -
Czézi
csendes tag
hát pedig ez nem lesz kicserélve szal marad igy. mert az 512 igy is megvan csak kellet hozzá egy 512 meg egy 256 os:C
-
Czézi
csendes tag
hmm... Más konstruktiv ötleteket is várok ám. pl 23 szor fujak a modulra és tegyem vissza ugy tuti jo lesz'' vagy valami hasonlo varázsigék jol jönnének...
-
Czézi
csendes tag
Nem uj a ram eleve használt volt. Több mint egy éves IBM gyártmányu modulka.. a lap meg most lesz 2 szal nem hiszem hogy csak enyni lenne.
-
Czézi
csendes tag
MSI MS6337LE5 alaplap 815EPT Pro lapkára van épitve, elvileg viszi mind az egy mind a 2 oldalas SDramot a manuálban az van hogy maximum size of memory 512Mb vettem hozzá egy 512 es modult és csak 256 nak látja. Ötlet hogy mnit lehetne vele kezdeni???
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged