Aktív témák
-
Pierre
tag
válasz
raven10011 #10 üzenetére
Persze hogy van másik, az enyém :DD
-
Pierre
tag
válasz
raven10011 #6 üzenetére
Az csak egy radeon 9200se, megnéztem az én gépemben minden stimmelt vele.
-
raven10011
senior tag
válasz
raven10011 #5 üzenetére
videókari?
-
Pierre
tag
válasz
raven10011 #2 üzenetére
Noname a táp. Egyébként a rencer egy 2000+os barton a táp 400watt, csak egy winyó meg egy cd van benne.
-
Pierre
tag
Sziasztok. Következő a probléma: ismerősöm vett egy új gépet és semmi baj nincs vele, amíg nem futtat rajta valami ''erősebb'' programot (például nfsu vagy max payne2), ezeknél ugyanis lefagy, mindig máshol, mindig más időtartamot követően. Először arra gyanakodtam, hogy a hűtéssel nem stimmel valami. Vettem a jó kis asztali ventillátort és a nyitott házat kezdtem el hűteni vele. Ekkor nem is volt semmi probléma. Amikor újra visszatettük a ház oldalát ismét fagyott. Azért nem értem mert három házventi is hűt, megnéztem, jó irányba fújnak. Aztán hirtelen jött ötletnél fogva megnéztem a tápfeszültségértékeit (AIDA-val) és ez azt mutatja, hogy a 12 V néha leesik 8 V alá is. Ez aztán teljesen összekavart, mert most nem tudom, hogy melyik lehet a probléma forrása. Szerintetek?
Várom a véleményeiteket. Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Lian LI GALAHAD II LCD KIJELZŐS HŰTŐK
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged