- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Aktív témák
-
Pierre
tag
válasz
raven10011 #10 üzenetére
Persze hogy van másik, az enyém :DD
-
Pierre
tag
válasz
raven10011 #6 üzenetére
Az csak egy radeon 9200se, megnéztem az én gépemben minden stimmelt vele.
-
raven10011
senior tag
válasz
raven10011 #5 üzenetére
videókari?
-
Pierre
tag
válasz
raven10011 #2 üzenetére
Noname a táp. Egyébként a rencer egy 2000+os barton a táp 400watt, csak egy winyó meg egy cd van benne.
-
Pierre
tag
Sziasztok. Következő a probléma: ismerősöm vett egy új gépet és semmi baj nincs vele, amíg nem futtat rajta valami ''erősebb'' programot (például nfsu vagy max payne2), ezeknél ugyanis lefagy, mindig máshol, mindig más időtartamot követően. Először arra gyanakodtam, hogy a hűtéssel nem stimmel valami. Vettem a jó kis asztali ventillátort és a nyitott házat kezdtem el hűteni vele. Ekkor nem is volt semmi probléma. Amikor újra visszatettük a ház oldalát ismét fagyott. Azért nem értem mert három házventi is hűt, megnéztem, jó irányba fújnak. Aztán hirtelen jött ötletnél fogva megnéztem a tápfeszültségértékeit (AIDA-val) és ez azt mutatja, hogy a 12 V néha leesik 8 V alá is. Ez aztán teljesen összekavart, mert most nem tudom, hogy melyik lehet a probléma forrása. Szerintetek?
Várom a véleményeiteket. Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged