- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Riasztó topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antaz
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon. Visszaolvastam a fórumban, de nem találtam másnál az enyémhez hasonló problémát. A Bip-emen V1.1.6.34 fw. települt pár hete, ehhez az időponthoz tudom kapcsolni a problémáim kezdetét, de nincs kizárva, hogy nem ez okozza.
Alapvetően futáshoz használom az órát GPS-szel. 10 km feletti futásoknál valamikor 10 és 15 km között megszakad a futás rögzítése. Kiírja az időt és az alábbi szöveget " Long press the watch to stop". Sem a gomb nyomására sem a kijelzőre nem reagál semmit, majd pár perc múlva visszatér az alap képernyőre. (valószínűleg a háttérben egy watchdog timer újraindítja az órát) A futást minden nyom nélkül törli, Mi Fit-be se szinkronizál semmit. Ezt a hülyeséget kb. 6 alkalomból 4-szer eljátsza, de előfordult, hogy hoszabb futást is hiba nélkül rögzített. November előtt soha ilyet nem tapasztaltam. Az órát semilyen ütés, víz stb. nem érte.
Az amazfit supporttal felvettem a kapcsolatot de sajnos még megoldást nem tudtak adni (nyilván millió más hibával is kell foglalkozniuk)
Van valakinek hasonló tapasztalata, esetleg a megoldásra 5lete?
Most már ott tartok, hogy nem viszem magammal az órát futáshoz, inkább telefonal rögzítem az utat.
Többszöri Factory reset sem segített, újabb fw úgy tudom még nincs.
Azért bosszant különösen a dolog mert egyébként nagyon jó az óra, másfél év után is kiváló az akku, és egy fw frissítés - amihez nem is kér hozzájárulást az app - passzra vágja az egészet.....
(Elnézést a terjengőségért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Bestbuy játékok
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Magsafe töltő eladó
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest