Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Sima Bipen van.
A mai nap egyszercsak az óra átállt az alap állásra, kiírja " Open ap to pair" és kész.
A telefon nem tud csatakozni, hiszen, már párosított eszköz és nem találja. MIt tudnék csinálni? -
Austin F.
tag
Bip S-en az aktuális hőmérséklet frissítésének a frekvenciáját fel lehet húzni valahogy? Nézem h hány fok van odakünn, és délben a reggelit mutogatja nekem nagy büszkén. o_o
Pedig a napi min-max érték is ott van alatta, meg az időt is tudja, merthogy óra, szóval sejthetné, h nem kóser amit mond... -
Tiger.
nagyúr
Másnál volt már olyan, hogy a pl én MasterCardtol üzenetet kapok hogy vásároltam, természetesen nem, és a telefon sem jelez semmit sem, de az óra igen, már többször tapasztaltam ezt.
-
tutis
őstag
Páromnak vettem egy amazfit bip u-t. Melyik app a legjobb hozzá? Most a Zepp magyarítás van fent a telón. Milyen cuccokat érdemes még használni? Kevés watchface van, hol lehet csajosabbakat találni? Első hsz megvolt, de ott ömlesztve van már minden több típushoz, nem igazodok ki. Funkció kérdés, a képen a Times és a Min milyen értéket takar?
-
ShadowK
tag
Köszi megtaláltam.
Van egy nagyobb fejtörőm
Azt hogy lehetne elérni, hogy amíg a telefon DND-ben van, addíg semmiképp ne küldjön notifikációkat az óra? Egyszer tán sikerült, és Auto DNDre van állítva, viszont még nem voltak app notifikációt. 2 napja betettem, hogy a Google Calendar notifikációk menjenek át az órára is, majd most mivel 05 óra körül aludtam el, az ébresztőt a telefonon 12-re húztam, addíg magától a telefon DND. viszont reggel 9kor notifikáció rezgés ébresztett, amitől nem voltam boldog mert nem tudtam visszaaludni és jó lett volna még -.- -
ShadowK
tag
Sziasztok!
A Mi Bandage appban hogy lehet beállítani a transliteration-t? Sehogysem találom, de az app screenshotjain rajta van.
A Google Calendar notification-okban van pár fura karakter, négyzetben kérdőjel általában, és gondolom ezzel meg lehetne oldani. -
bl4ze
veterán
válasz
szabi__memo #13890 üzenetére
Küldtem emailt a fejlesztőnek. Rákérdeztem nála. Várom a választ.
-
bl4ze
veterán
válasz
szabi__memo #13888 üzenetére
Igen, vagy app is lehet, vagy a telefon BT-je. Mondjuk egy vadi új Google Pixel 4a 5G-nél elég meredek lenne ha telefon hiba....
-
nellango
újonc
Köszönöm a válaszokat! Kipróbálom! :)
-
nellango
újonc
Szia!
Nálam eddig mindig kikapcsolva volt a bt, mivel nem használtam ilyen készülékeket. Érdemes akkor bekapcsolva hagyni éjjel-nappal?
Köszönöm a válaszod!
-
Upo
addikt
válasz
nellango #13881 üzenetére
Milyen megfontolások állnak a bluetooth kapcsolgatás hátterében? Akku időbe úgyse számít bele, mert egyrészt a bluetooth 5.0 jól gazdálkodik az energiával, másrészt ha "ki van kapcsolva" akkor is használgatja a rendszer a háttérben, tehát semmit nem lehet vele nyerni, csak önszivatást.
Én amikor hozzám kerül egy teléefon, akkor bekapcsolom a BT-t, és ennyi. Be is tenne ha állandóan kapcsolgatni kellene, autó, kihangosító, óra, stb. -
nellango
újonc
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni!
Kedd óta vagyok Amazfit Bip U Pro tulajdonos, és kezdek idegbajt kapni!
Addig nincs semmi probléma, amíg a telefonom közelében vagyok, pöpecül jelzi az értesítéseket...szuper...Viszont amint kicsit távolabb kerülök, az óra ugye lecsatlakozik..ami nyilván természetes...viszont...amint újra a közelében vagyok a telefonnak nem akar visszacsatlakozni. Tegnap a ZEP app-ban beállítottam hogy észlelhető legyen a készülék, akkor még működött, viszont éjszakára levettem az órát, és kikapcsoltam a bluetooth-ot a telefonomom (Samsung A71). Reggel visszakapcsoltam, ki is írta egy pillanatra hogy csatlakozott az órához, viszont utána el is tűnt, és már csak arról kaptam értesítést a telefonomon, hogy nem tud csatlakozni az órához, és csak karikázik.Ezek szerint örökre úgy kellene hagynom bekapcsolva a bluetooth-ot??
Minden reggel ilyennel kellene szenvedni, hogy be tudjam üzemelni? Komolyan elgondolkoztam, hogy visszaküldöm
Köszönöm előre is a segítséget!
Szép napot!
-
Austin F.
tag
Köszönöm a tanácsokat, tegnap nem akarta tizedszerre sem, ma meg csak úgy magától elsőre megcsinálta, pedig nem is kértem lol. A szív útjai kifürkészhetetlenek.
Ellenben a kijelző feloldására van más mód a fizikai gombon kívül esetleg? (Egyáltalán nem nagy probléma, csak mégis.)
Eddig különben szuper a cucc, gyorsan megrendeltem az Aliról egy pinket is 20e forintért spanyol raktárból 3-7 napos szállítással, és ha az megjön, a fehér megy vissza a MediaMarktba ^_^ -
Austin F.
tag
Vettem ma egy Bip S-t, és mikor a Zepp appból frissíteni akarom a firmware-t, szépen elkezdi ("Updating"), majd egy idő után az óra aszongya, hogy:
(azaz: "Update failed".)
Mi lehet a megoldás erre a típusú lelki problémára? -
egykori
őstag
Néhány hetes használat alatt azt tapasztaltam, hogy az óra (Bip U) fele-fele arányban jelzi, ha jön levél, sms vagy hívás, amikor a konyhában vagyok, a telefon pedig a nappaliban van. Panel lakásról van szó, légvonalban 3-4 m a távolság, 2 fallal. Lehet javítani a kapcsolaton valahogy? Vagy a Bluetooth ennyit tud.
-
Gloob
addikt
Nem hiszem a zavarást. Automatikusan induló appok beállítás sincs? A Bandage engedélyek rendben vannak? Az android 11-et nem ismerem, nekem 10 van az RN7-en. Igaz Stratos-al, de rendben van. Az asszonynak van Bip, de IOS-en használja.
Esetleg keresd meg a fejlesztőt, hogy nincs-e ilyen irányú hibajelzés feléje. Magyar srác. Szokott válaszolni. -
Gloob
addikt
Szerintem, persze ez nem biztos, az android kilövi a Bandage-t a futó alkalmazások közül. Azt kéne megnézni, hogy ezt hogyan lehet megakadályozni azon a telefonon. Autostartba betenni, akukímélőből kivenni, lelakatolni. Ezek a xiaomi telefonoknál működnek. A pixelnél is van valami ilyesmi lehetőség biztosan.
-
bl4ze
veterán
Urak, van ötletetek a jelenségre ?
Telefont cseréltem, Mi Bandage premium-ot használok.
Korábbi telefon : MIUI 12 / Android 10 (Xiaomi 9T)
Új telefon : Android 11 (Pixel 4a 5G)
Sikeresen sikerült párosítani a telefont Bandage backup-ból szinkronizáltam a beállításokat stb.. Minden rendben ment egy napig, majd elkezdett sokszor rezegni az óra és a telefonon is láttam, hogy "Smart watch disconnected".
Az okosóra még a Trusted device-s között is fel van véve mint megbízható eszköz.
Nem értem miért dobálja el a jelet, 1 napig jó volt. Óra is ki volt kapcsolva,és telefon is kapott újraindítást, sőt egy Mi Bandage uninstall és újra install is volt és backup-ból adatok, beállítások újrahúzása....Ötlet, hogy mi lehet a baj, miért dobálja el ? Köszönöm....
-
Obyboy
addikt
Ha nem zavar, hogy a kijelzője IPS LCD nem pedig transzflektív (Téma összefoglaló update3) akkor jó az ár.
-
Imy
veterán
Most a Bip U jó áron van 12.990-ért, érdemes megvenni? Akinek van milyen tapasztalatai vannak? Én még töröm a fejem.
Kérdés, hogy hívást el lehet utasítani? Üzeneteket lehet olvasni? SMS, Facebook, Viber stb?
Akciós link: [link]
-
oba
addikt
Hivatalos és friss firmware-t hol tudnék letölteni a sima Bip-hez? (A1608 model) MiBandage-t használok, a MiFit vagy Zepp nincs fent és ha lehet nem is szeretném feltelepíteni. A Mi Bandage-ban viszont látok firmware telepítő részt. Ezt használta már valaki? Fel lehet ott telepíteni az órára a gyári firmware-eket?
-
egykori
őstag
válasz
killertibi #13862 üzenetére
Ez, lehet, hogy számít, hiába Amazfit.
-
AttilaMvh
tag
válasz
killertibi #13845 üzenetére
Régebb úgy volt, hogy csak akkor írta ki a hívó nevét/számát, a ha a telefon nyelve angolra volt állitva. Mibandage, Notify for amazfit tudja kezelni, egyéb plusz alkalmazásról nem tudok nyilatkozni.
-
SirKero
őstag
válasz
Ez az óra nem tudja megjeleníteni a hívó fél nevét csak azt hogy bejövő hívás.
Én így tudom. -
Tiger.
nagyúr
válasz
killertibi #13849 üzenetére
Most ott tartok, hogy mindent csinálhatok előröl, Melyik a legfrissebb font file ami jó?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #13847 üzenetére
Megszivatott azóta a mifit nem tud vissza csatlakozni, plussz elvette a jó Watchfacemet. IOS amúgy.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Mi az a zepp? Mire jó?
-
killertibi
tag
Sziasztok. Zepp-et használok, és nem írja ki az óra a hívó nevét, csak annyit hogy "incoming call". Alkalmazáson belül megadtam minden engedélyt, a telefon beállításaiban szintén megadtam minden engedélyt. Mit kellene még tennem?
-
Kbali
nagyúr
Most nekem is eljátszotta már, így 2 év után, hogy töltőre rakva megállt 99%-on a töltés, majd baromi lassan elérte a 100-at. Felvettem és kb. 2 óra alatt lement 98%-ra.
Viszont előtte 4x napja volt töltve úgy, hogy hagytam 9%-ig merülni.
Naponta lépésszámlálás, üzenetek, néha GPS-es gyaloglás és így bír ennyit. -
Tiger.
nagyúr
Tud valaki egy linket adni ami a legújabb nem hivatalos mifitt elérhető?
-
draco31
veterán
Köszi mindenki az akkuidő infókat.
-
Jabby
őstag
válasz
SirKero #13829 üzenetére
Újra telepítéssel tudod magyarítani ezzel a moddolt Zepp-el.
-
SirKero
őstag
Üdv.
Letöltöttem a Zepp alkalmazást a "boltból". Hogy tudom a Magyart nyelvet beállítani?
Köszi -
Upo
addikt
válasz
bazsimano #13825 üzenetére
Bip vagy Bip s? A bip s-t szerintem nem viszi a mi fit.
Amúgy GPS be van kapcsolva? mert anélkül nincs párosítás.
Ha nem megy akkor előbb ki kéne próbálni a gyári mi fit-el és utána rátenni a modoltat.
Gond lehet még, ha nem mi fiókkal megy a szoftver, a modokban a google fiók pl. nem szokott működni.
Hirtelen ennyi ötletem merült fel, lehet hogy valamelyik jó lesz valamire. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
uj telefon (poco x3) eddig zeppet hasznaltam regi telon, de most a magic unicornos mi fit 4.8at probalom hasznalni. Valami miatt nem tudom parositani az oraval a telefont. Minden engedelyt megadtam a mifitnek...de amikor keresi az orat akkor nem talalja...
mi lehet a gond? -
kissati66
tag
válasz
draco31 #13817 üzenetére
2 év 11 hónap
Legutóbb 100%-ról 7%-ra 39 nap alatt merült le (nem szoktam engedni ennyire lemerülni, de most így alakult), pulzus mérés kikapcsolva, mókolni nem szoktam (van egy óralap ami bevált és kb. 2 éve az van fent), viszont értesítés sok jön, napi 20-30. Én elégedett vagyok az üzemidővel
-
draco31
veterán
válasz
Arageus #13818 üzenetére
Akkor nekem picit idősebb, de az nem hiszem hogy számít ennyit.
Teljesen nekem sem merül le, 20% alatt nem volt még. Illetve sokszor nem is volt teljesen feltöltve sem, de utóbbi pár töltést direkt hagytam teljesen felnyomatni.
Óralapok nekem első hónapban felkerült az itt kért egyedi lapom, azóta az van.
Nekem az akku cserénél az is bejátszik, hogy akkor kijelző csere is kellene, ugyanis 3x volt már visszaragasztva, utolsó alkalommal pedig ékszerragasztóval oldottam meg, az meg amennyire tudom nem oldható
De remélem ezt az évet még kihúzza.
-
Arageus
tag
válasz
draco31 #13817 üzenetére
2év 4 hónap
21-28 nap kb, attol függ mennyit mókolok egyedi óralapokkal (sok feltöltögetés merítheti)
De utóbbi időben párszor már tapasztaltam h nem töltött fel 100% ra hanem 99%, levettem majd pár órán belül 90% körülre esett.
Ha ilyenkor másnap újra rátöltök akkor kb beáll a megszokottra, h napi pár %.Egyébként sose merítem teljesen koppra, 25-30% körül mindig rárakom tölteni, szóval a fenti 21-28nap nálam a 100% - 30% os ciklus
Ha majd egy hetet sem fog kibírni, akkor valszeg csere, de hogy ennyi időt kibírt, már simán megérte az árát.
Igen, sajnos cserealkatrész nemnagyon van hozzá. -
draco31
veterán
Van itt olyan, akinek közelebb van a 3 évhez a vekker mint a kettőhöz? Érdekelne, hogy bírja még az akkuja.
Nekem most már 12-13 naponta kér enni.
Ahogy keresgéltem, nem is igazán találtam hozzá sehol semmi akkumulátort, majd egy esetleges csere miatt. -
rolika91
csendes tag
Sziasztok! Próbáltam visszakeresni, de nem találtam a kérdésemre a választ, így leírom!
Lehet-e azzal kezdeni valamit, hogy az emojik láthatók legyenek? Vagy törődjek bele? 😀 -
jujuj
csendes tag
Sziasztok. Ha leveszem az órát a kezemről és elindítom a pulzusmérést akkor miért ír ki adatokat??
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
kerdessel fordulok hozzatok! felesegem kapott egy uj telefont (mi note 10 lite) eddig s7 volt (amit megadta magat), ez utobbival amint bekapcsolta felesegem a bt-t akkor egybol parosodott az oraval a telo, most a mi note 10 lite-al bekapcsoljuk a bt-t es nem igazan csinal semmit...pedig minden engedeley meg van adva, parositva van, zepp-el hasznaljuk csak.
es csak akkor csatlakozik ha belepunk a zeppbe es onnan.
sott a bt a telefonon, a megtalalhato eszkozok listajaban sem latja az elejen -
egykori
őstag
válasz
Viktor0610 #13810 üzenetére
Köszönöm!!
Igen, sajnos nem tekertem lejjebb, csak a Restartot láttam. -
-
egykori
őstag
Sziasztok,
Egy Amazfit Bip U órán szeretnék gyári alaphelyzetbe állítást csinálni, de nem jövök rá, hogy hogyan kell. Tudna valaki segíteni? -
krics
tag
sziasztok, benéztem a vásárlást és így most van nálam egy Bip S, kínai verzió: model A1805. Olyan fw van rajta, hogy V4.1.5.63. Problémám, hogy az istennek se tudom az órát kínairól más nyelvre átállítani. Angol nyelv is ok volna, van erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest