-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
batai15 #10028 üzenetére
Részemről szerintem alkalmatlan az óra arra a feladatra, hogy kiváltsa a telefont, ha jön bármi értesítés - sőt, engem zavar is, hogy ha folyamatosan rezeg. Volt már több okosórám (Moto 360, Pebble, Apple Watch S1), de egyik sem igazán volt az igazi - talán a Pebble állt a legközelebb hozzá, de ugye a konkurencia kinyírta...
Én kizárólag csak akkor kapcsolódom az órára telefonnal, ha szinkronizálni szeretném róla az adatokat (lépésszám, túrák adatai), amúgy meg offline megy, és így értelmes készenléti időket lehet elérni az órával (kb 1,5 havonta kell feltölteni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest