Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Szeretném a könyvjelzőimet és minden egyéb lehetséges dolgot importálni Chrome-ból, de nem csinálja meg. Több videót megnéztem, nem nagyon lehet mit elrontani, mégsem működik. Próbáltam azt is, hogy Chrome-ból exportáltam fájl formájában a könyvjelzőket. Ezeket beimportálja, de nem hajlandó frissülni a könyvjelzősáv. A könyvjelzőkezelőben látom az importált listát, de nem tudom a könyvjelzősávra küldeni, ott azok az elemek vannak, amiket a Brave telepítése után húzott be. Megköszönném a segítséget!
-
Üdv! Chrome-ból exportáltam html fájlban könyvjelzősávot. Miután beimportálom, a könyvjelzők menüben ott van, elérem, de magán a sávon nem ez jelenik meg, hanem azok a Chrome-ból átvett könyvjelzők, amiket a Brave telepítésekor húzott át. Mit kell tennem, hogy az importált legyen ott? Egyébként belépnék én Google fiókkal, de ahogy látom nem lehet vagy csak nem találom. Köszönöm!
-
Üdv! A Brave elhelyezhető-e a rejtett ikonoknál? Ha igen, hogyan? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest